Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n paras laitahyökkääjä teki lähes sadan miljoonan dollarin jatkosopimuksen!

Boston Bruinsin David Pastrnak jatkaa pitkään Bruinsissa.
AOP

NHL:n runkosarjan ylivoimaisesti paras joukkue eli Boston Bruins on tehnyt todella merkittävän jatkosopimuksen. Bruins on jatkanut tähtihyökkääjä David Pastrnakin sopimusta kahdeksalla vuodella ja se käynnistyy ensi syksystä. Uuden sopimuksen arvo on lähes sata miljoonaa dollaria ja täysin odotettu huippulaiturin kohdalla.

Boston Bruinsissa melkoisen remontin kesän aikana tehnyt GM Don Sweeney on saanut tärkeimmän palasen kiinnitettyä pitkään jatkosopimukseen. Sweeney teki tshekkihyökkääjä David Pastrnakin kanssa kahdeksan vuoden ja yhteensä 90 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen.

Uuden sopimuksen aikana tshekkitykki tienaa kaudesta keskimäärin 11,25 miljoonaa dollaria. Sopimuksessa on täysi siirron estävä pykälä viiden sopimusvuoden aikana. Sopimuksesta 26,5 miljoonaa dollaria maksetaan allekirjoitusbonuksina. Ensimmäisen kuuden vuoden aikana ansiot ovat reilut 10 miljoonaa dollaria kaudesta.

– Erittäin hienoa, että Pastrnak on joukkueessamme nyt ja tulevaisuudessa. Hän on ollut juuri sitä, mitä olemme häneltä odottaneetkin, kertoi Sweeney haastattelussa.

Pastrnak varattiin Bruinsiin kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella. 26-vuotias laitahyökkääjä on uransa 570 otteluun iskenyt NHL:ssä yhteensä 282 maalia ja 584 tehopistettä. Pastrnak on rikkonut kolmesti urallaan 40 maalin rajan, mutta ei kertaakaan 50 maalin rajapyykkiä.

– Tietysti tämä on todella mahtava päivä minulle ja perheelleni. Olen äärimmäisen kiitollinen, että voin olla osa tätä organisaatiota, kertoi Pastrnak.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL