Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikael Granlundin NHL-uralle uusi mahdollisuus! – Tässä suomalaistähden uusi seura

Nashville Predatorsin Mikael Granlund siirtyy Pittsburgh Penguinsin riveihin.
AOP

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun viime kaudet Nashville Predatorsia edustanut suomalaistähti Mikael Granlund vaihtaa maisemaa. Granlund pääsee jatkossa pelaan maailman parhaimman jääkiekkoilijan kanssa samaan joukkueeseen, kun oululaislähtöinen kiekkoilija siirtyy Pittsburgh Penguinsiin.

NHL:ssä tapahtui todella mielenkiintoinen siirto, kun pudotuspelipaikkaa jo 17. kaudella putkeen havitteleva Pittsburgh Penguins hankki Mikael Granlundin riveihinsä. Granlund siirtyy Nashville Predatorsista Penguinsiin vaihdossa kakkoskierroksen varausvuoroon tulevalle kesälle.

Granlundin mukana menee hyökkääjän täysi viiden miljoonan dollarin palkka, jota Predators ei syönyt yhtään. Ennen Granlundin hankkimista Penguins oli kaupannut pitkään seuraa palvelleen luottohyökkääjä Teddy Bluegerin Vegas Golden Knightsin riveihin vaihdossa Peter Diliberatoreen ja kolmannen kierroksen varausvuoroon kesälle 2024.

– Granlund on todella monikäyttöinen pelaaja. Hän voi pelata joko keskellä tai laidassa. Hän tuo kokemusta meidän joukkueeseen valtavasti ja voi auttaa sekä yli-, että alivoimassa meitä todella paljon, kertasi GM Ron Hextall.

Granlund on urallaan pelannut NHL:ssä jo 11 kauden ajan yhteensä 729 ottelua. Tehopisteitä näissä on syntynyt 479 kappaletta, joista maaleja on 144. Minnesota Wild varasi Granlundin kesän 2010 NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella. Wild kaupattiin edellisen kerran NHL:ssä Wildista Predatorsiin NHL:n siirtojen takarajalla 2019. Silloin päittäin meni sveitsiläishyökkääjä Kevin Fiala, joka vaikuttaa tällä hetkellä Los Angeles Kingsissä.

Uransa parhaalla kaudella 2016-17 Granlund on tehnyt Wildin riveissä 69 tehopistettä. 60 pisteen rajan hyökkääjä on ylittänyt urallaan yhteensä kolme kertaa. Tällä kaudella tehopisteitä on syntynyt vain 36 kappaletta 58 otteluun ja tehotilastokin on rajusti 12 maalia pakkasella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL