Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähti teki hurjan jatkosopimuksen! – Lähes 70 miljoonaa dollaria

Detroit Red Wingsin Dylan Larkin ja Michiganissa.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella vahvan nousun kohti pudotuspelejä tehnyt Detroit Red Wings on tehnyt on todella merkittävän jatkosopimuksen. Red Wings on saanut kiinnitettyä ykkössentterinsä todella pitkään jatkosopimukseen suhteellisen edulliseen hintaan. Jatkosopimus oli koko organisaation tulevaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeä.

Detroit Red Wings on tehnyt hurjan kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaissentteri Dylan Larkinin kanssa. Larkinin uuden sopimuksen arvo on lähes 70 miljoonaa dollaria. Kaudesta Michiganin osavaltiosta kotoisin oleva Larkin tienaa keskimäärin 8,7 miljoonaa dollaria.

Larkinin sopimuksesta oudon nykyaikaan nähden tekee se, että varsinaisia allekirjoitusbonuksia Red Wingsin pitkäaikainen kapteeni ei saa yhdelläkään kaudella, vaan palkka maksetaan runkosarjan aikana.

Ensimmäisellä kolmella kaudella palkasta maksetaan 31 miljoonaa pois. Viimeisen viiden kauden aikana palkka on ensin kolmen kauden ajan kahdeksan miljoonaa dollaria kaudesta ja viimeisellä kaudella kaudella reilut seitsemän miljoonaa dollaria. Waterfordin kaupungista kotoisin olevalla hyökkääjällä on täysi siirron estävä pykälä viisi ensimmäistä vuotta sopimuksestaan.

Red Wings varasi Larkinin kesän 2014 NHL:n varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella numerolla 15. NHL:ssä debyytin hyökkääjä teki kaudella 2015-16 pelattuaan vielä kauden 2014-15 Michiganin yliopistossa. NHL-uralla Larkin on pelannut toistaiseksi 563 ottelua ja iskenyt yhteensä 415 tehopistettä. Hyökkääjä on tehnyt parhaalla kaudellaan 73 tehopistettä. Tällä ja viime kaudella on syntynyt yhteensä 130 otteluun 126 pistettä, joten hyökkääjä on uransa tehojen suhteen nousukunnossa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL