Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä tapahtumassa jättikauppa! – Supertähti jo tiistaina mestarisuosikin riveihin?

Chicago Blackhawksin Patrick Kane siirtymässä New York Rangersin riveihin.
AOP

NHL:n historian yksi kautta aikain parhaimmista pelaajista saattaa tiistaina siirtyä uuteen osoitteeseen. Chicago Blackhawksin yhdysvaltalaistähti Patrick Kane on pelannut joukkueessaan viimeisen ottelun tältä erää ja jatkaa uraansa toisaalla. Uusi joukkuekin on selvillä, mutta pelaajakauppaa ei ole vielä pystynyt tekemään.

NHL:ssä tullaan tällä viikolla näkemään todella mielenkiintoinen pelaajakauppa. Chicago Blackhawks tulee 98 prosentin varmuudella kauppaamaan kolminkertaisen Stanley Cup -voittaja Patrick Kanen New York Rangersin riveihin.

Pelaajakaupassa on matkalla pari muuttujaa, jotka täytyy Rangersin sekä Blackhawksin selvittää. Tärkein on palkkakatto, eli miten Kanen sopimus saadaan sopimaan Rangersin palkkakaton alle. Siihen tarvitaan avuksi kolmas joukkue, joka syö Kanen palkkaa 50 prosenttia, jotta Rangersiin siirtyvä osa palkasta on enää 2,75 miljoonaa dollaria.

Lisäksi muut kaupan liikkuvat palaset ovat hyvinkin epäselviä. Melko selvää on, että Blackhawks saa Rangersin omistaman Dallas Starsin ykköskierroksen varausvuoron tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuteen. Rangers sai tämän kaupattuaan syksyllä ruotsalaispuolustaja Nils Lundkvistin Starsin riveihin.

Rangersin on viime päivinä tarvinnut peluuttaa kokoonpanoaan niin, että palkkakattoon tulee päiväkohtaisesti tarpeeksi tilaa Kanen loppukauden palkalle. Maanantaina palkkakatossa oli tilaa 2,744 miljoonaa dollaria, mutta tiistaina palkkatilaa tulee tarpeeksi. Perjantaiksi palkkatilaa olisi 2,94 miljoonaa dollaria, jolloin yhdysvaltalainen sopisi viimeistään kokoonpanoon.

Blackhawksin seuraikoni

Kane on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 1161 ottelua ja iskenyt näissä 1225 tehopistettä. 34-vuotias hyökkääjä varattiin NHL:n kesän 2007 varaustilaisuuden ensimmäisenä pelaajana. Blackhawksin kanssa Kane on juhlinut Stanley Cup -mestaruuksia 2010, 2013 ja 2015. Kane ratkaisi Stanley Cupin Blackhawksille kesän 2010 finaaleissa Philadelphia Flyersia vastaan.

Yhdysvaltalaistähti pääsee Rangersiin siirtyessään taistelemaan jälleen Stanley Cupista ja pelaamaan yhdessä venäläistaituri Artemi Panarinin kanssa. Kaudella 2015-16 Kane iski Panarinin rinnalla 46 maalia ja yhteensä 106 tehopistettä. Seuraavalla kaudella 82 otteluun syntyi 34 maalia ja 89 pistettä. 46 maalia on pelintekijänä tunnetun hyökkääjän yhden kauden ennätys.

Mikäli NHL:n pelaajakaupoista ja sarjan tapahtumista haluaa lukemisen lisäksi kuunnella, niin NHL-podcast Kaukosenlaidalla tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL