Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ssä tapahtui todellinen jättikauppa! – Supertähti siirtyy itään

San Jose Sharksin Timo Meier kaupataan piakkoin.
AOP

NHL:ssä on tapahtunut kauan odotettu pelaajakauppa, kun sarjan heikoimpiin joukkueisiin viime kaudet kuulunut San Jose Sharks kauppasi tähtihyökkääjänsä. Sharks kauppasi sveitsiläisen supertähtensä itäisen konferenssin huippujoukkueeseen, joka tulee olemaan lähivuosina yksi NHL:n suurimmista mestarisuosikeista.

Läpi talven odotettu pelaajakauppa on nähnyt päivänvalon, kun San Jose Sharks on kaupannut Timo Meierin. Meier siirtyy New Jersey Devilsin riveihin pelaajakaupassa, jonka tietoja ei uutisen julkaisuhetkellä ole vielä varmistettu.

Sharks pidätti pelaajakaupassa 50 prosenttia Meierin tämän kauden palkasta, jotta hyökkääjä saatiin sopimaan Devilsin palkkakaton alle. Pelaajakaupassa siirtyi kaikkiaan kahdeksan muutakin pelaajaa ja neljä varausvuoroa. Mukana myös suomalaispuolustaja Santeri Hatakka.

Meier ja Devils eivät ole vielä tehneet jatkosopimusta. Meier on tällä hetkellä ensi kauden osalta rajoitettu vapaa agentti, jolle annettavan perustarjouksen palkka on kymmenen miljoonaa dollaria kaudesta. Devilsillä on ensi kaudeksi palkkoja käytetty vain 46,9 miljoonaa dollaria ja koko tärkein runko on sopimuksissa kiinni.

Herisaun kaupungista, Sveitsistä kotoisin oleva 26-vuotias laitahyökkääjä oli Sharksin ykköskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Sveitsiläinen varattiin samana vuonna NHL:n, kun ykkösenä meni Connor McDavid Edmonton Oilersiin ja Jack Eichel kakkosena Buffalo Sabresiin.

Vasemmalta laukova sveitsiläinen on pelannut toistaiseksi kuusi kautta NHL:ssä ja nyt käynnissä oleva kausi on pelaajan seitsemäs. Meier on uransa 451 otteluun iskenyt 154 maalia ja yhteensä 316 tehopistettä.

Meier on kahdella kaudella onnistunut ylittämään 50 tehopisteen rajan, kun kaudella 2018-19 hyökkääjä takoi 30 maalia ja yhteensä 66 tehopistettä. Viime kaudella Meier teki tähän mennessä isoimman maalimäärän yhdellä kaudella, kun sveitsiläisen toimesta verkko heilui 35 kertaa. Viime kausi on ollut myös Meierin uran tähän mennessä tehokkain 71 pisteen voimin.

Tällä kaudella hyökkääjä on paukuttanut toistaiseksi 31 maalia ja yhteensä 52 tehopistettä.

Uutista päivitetty klo. 10.23.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL