Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki vahvisti rivejään! – ”Todellinen pudotuspelipelaaja…”

Ivan Barbashev jatkaa Bluesin riveissä.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella takaisin pudotuspeleihin itsensä pelaava Vegas Golden Knights teki merkittävän siirron. Joukkue hankki lisää merkittävää kovuutta riveihinsä tekemällä pelaajakauppaa St. Louis Bluesin kanssa, joka ei enää pudotuspeleihin tule pääsemään.

NHL:n läntisen konferenssin runkosarjan voitosta yhdessä Dallas Starsin, Winnipeg Jetsin ja Colorado Avalanchen kanssa taisteleva Vegas Golden Knights vahvisti rivejään. Bruce Cassidyn valmentama joukkue hankki hyökkäykseensä venäläistä laatua St. Louis Bluesin riveistä Ivan Barbashevin muodossa.

Moskovasta kotoisin oleva 27-vuotias laitahyökkääjä on urallaan pelannut NHL:ssä yhteensä 410 ottelua ja iskenyt näissä 178 tehopistettä. Maaleja Barbashev on laukonut 78 kappaletta. Tällä kaudella heikossa Bluesissa kesän 2019 Stanley Cup -mestari on takonut 29 tehopistettä 59 otteluun.

Venäläinen on osoittanut olevansa todellinen pudotuspelipelaaja, sillä kovaa taklaava ja karvaava hyökkääjä on urallaan tehnyt lukuisia likaisia maaleja.

Blues varasi Barbashevin aikoinaan toisella kierroksella kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudessa. Blues käytti hyökkääjään 33. varausvuoron.

Cassidyn valmennuksessa Golden Knights on tällä kaudella pelannut 59 ottelua ja voittanut näistä 35. Pisteitä joukkueella on koossa 76 kappaletta ja se on kaksi enemmän kuin Tyynenmeren divisioonassa toisella olevalla Los Angeles Kingsillä. Todd McLellanin valmentamalla joukkueella on yksi ottelu enemmän pelattuna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL