Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New Jersey Devils nousi mestarisuosikiksi! – Tätä supertähden hankkiminen tarkoittaa

New Jersey Devils otti jo 13. voittonsa putkeen.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella äärimmäisen vahvasti pelannut New Jersey Devils teki todella merkittävän hankinnan. Devils hankki riveihinsä yhden NHL:n tavoitelluimmista pelaajista, kun sveitsiläishyökkääjä Timo Meier saapui organisaatioon. Meier tuo merkittävän lisäelementin joukkueen hyökkäyspelaamiseen, joka oli jo ennestään erinomaisessa formussa.

New Jersey Devilsin GM Tom Fitzgerald on tehnyt erinomaista työtä joukkueen uudelleenrakennuksessa. Fitzgerald on tehnyt erinomaisia varauksia ja erinomaisia sopimuksia nuorten pelaajiensa kanssa. Lisäksi GM on onnistunut hankkimaan vapailta markkinoilta Ondrej Palatin ja Dougie Hamiltonin kaltaisia laatupelaajia joukkuetta vahvistaen.

Tuore isku Fitzgeraldin nurkkauksesta nähtiin sunnuntaina, kun Devils hankki sveitsiläisen voimahyökkääjä Timo Meierin riveihinsä San Jose Sharksista, kuten Kiekkofani.com uutisoi. Meier tuo nopeaan Devilsin joukkueeseen yhden merkittävän lisäelementin lisää ja se on kovuus. Loistavana vääntäjänä ja tehokkaana maalineduspelaajana tunnettu Meier tuo juuri sitä, mitä Devils tarvitsee tänä keväänä ja tulevaisuudessa.

Meier täydentää loistavasti Devilsin kaksi kärkikenttää, joita johtaa sveitsiläiskapteeni Nico Hischier ja yli sadan pisteen kauteen matkalla oleva Jack Hughes. Hyökkäyksessä on lisäksi Palatin muodossa kokemusta ja ruotsalaishyökkääjä Jesper Brattin myötä maalintekotaitoa.

Mikäli Meier ja Bratt tekee kahdeksan vuoden mittaiset jatkosopimukset Devilsin kanssa, ja näiden palkka jää alle 18 miljoonan dollarin yhteensä, niin tilanne muuttuu todella erinomaiseksi. Tässä vaiheessa hyökkäyksen neljä syömähammasta olisivat reiluun 33 miljoonaan dollariin seuraavat neljä kautta yhdessä, kun palkkakattokin on vielä nousussa.

Ensi kaudesta eteenpäin joukkueen puolustuksesta on John Marino, Jonas Siegenthaler ja Hamilton on sidottu erinomaisilla sopimuksilla, joten joukkueen puolustusta voi vielä tarvittaessa vahvistaa. Tähän kauteen päättyy Damon Seversonin ja Ryan Gravesin sopimukset, joidenka kanssa jatkosopimukset etenkään ylihintaan eivät ole välttämättömiä.

Tällä hetkellä ainut kysymysmerkki löytyy tolppien välistä. Vitek Vanecek on pelannut erinomaisella tasolla, mutta riittääkö tshekkimaalivahdin työskentely Stanley Cupin voittamiseen?

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL