Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ssä nähtiin todella hämmentävä kauppa – Dynastiajoukkue hankki laatuhyökkääjän

Nashville Predatorsin Tanner Jeannot siirtyy Tampa Bay Lightningin riveihin.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun Tampa Bay Lightning vahvisti hyökkäyksen syvyyttä loistavalla voimahyökkääjällä. Lightning iski kiinni Nashville Predatorsissa hieman tuntemattomaksi jääneeseen laitahyökkääjään, jonka Predators myös suojasi Seattle Krakenin laajennusvarauksesta. Pelaajakauppa oli hyvinkin yksipuolinen.

NHL:ssä nähtiin hämmentävä pelaajakauppa, kun Tampa Bay Lightning hankki laitahyökkääjä Tanner Jeannotin Nashville Preadtorsista riveihinsä. Kanadalaishyökkääjä päätyi pelaajakaupassa Lightningiin, jossa Predators sai todella massiivisen palautuksen.

Pelaajakaupassa Predatorsiin päätyi puolustajalupaus Cal Foote ja viisi varausvuoroa. Ykköskierroksen varaus kesän 2025 NHL:n varaustilaisuuteen, joka on TOP-10 suojattu. Tämän lisäksi kolme varausvuoroa tulevalle kesälle, eli kierroksille kolmosesta vitoseen ja kakkoskierroksen varausvuoro kesälle 2024.

25-vuotias kanadalaishyökkääjä Jeannot on NHL:n varaamaton laitahyökkääjä. Vasemmalta laukova 188 senttinen hyökkääjä pelaa tällä hetkellä sopimuksensa viimeistä vuotta, jonka arvo on 800 tuhatta dollaria. Kesällä Jeannot on rajoitettu vapaa agentti, joten Lightningilla säilyy kaikki oikeudet pelaajan jatkosopimusneuvotteluissa. Kanadalaisesta Lightning saa laadukkaan pelaajan kolmoskenttään täksi kevääksi ja mahdollisesti pitkälle tulevaisuuteen.

Urallaan Jeannot on pelannut 152 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 62 tehopistettä. Viime kaudella 81 otteluun syntyi 24 maalia ja yhteensä 41 tehopistettä. Tämä kausi on ollut vaikeampi kuten koko Predatorsilla. 56 otteluun on syntynyt viisi maalia ja yhteensä 14 tehopistettä.

Oikealta laukova isokokoinen puolustaja Foote oli Lightningin ykköskierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta. 24-vuotias Foote on urallaan pelannut NHL:ssä 117 ottelua ja iskenyt näissä 15 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL