Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n hallitseva mestari hankki tutun miehen takalinjoille! – ”Tärkeä palanen…”

Colorado Avalanchen puolustajana pelannut Jack Johnson siirtyy Chicago Blackhawksin riveihin.
AOP

NHL:ssä hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche on tehnyt helmikuussa todella vahvaa nousua kohti NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoja. Avalanche on läpi kauden kärsinyt lukuisista loukkaantumisista, mutta on silti löytänyt tien voittoihin. Nyt Avalanche rakentaa joukkuetta täsmäaseilla kohti pudotuspelejä. Yksi täsmäase löytyi NHL:n heikoimpiin joukkueisiin lukeutuvasta Chicago Blackhawksista.

Viime kesänä GM:n paikalle Colorado Avalanchen organisaatiossa siirtynyt Chris MacFarland teki ensimmäisen siirtonsa tämän kevään Avalanchea vahvistaakseen. MacFarland hankki joukkueen puolustukseen lisää lihaa Jack Johnsonin muodossa. Johnson siirtyy takaisin Avalanchen palveluksiin Chicago Blackhawksista, johon kokenut puolustaja teki vuoden mittaisen sopimuksen viime syksynä.

Kokenut yhdysvaltalaispuolustaja oli viime kaudella mukana Avalanchen riveissä ja oli tärkeä palanen joukkuetta pudotuspeleissä. 185 senttiä pitkä 36-vuotias Johnson pelasi viime kaudella 74 ottelua runkosarjassa Avalanchen riveissä ja iski yhden maalin sekä yhteensä yhdeksän tehopistettä. Pudotuspeleissä 13 otteluun tehoja ei syntynyt.

Koko uransa aikana puolustaja on pelannut 1082 ottelua ja tehnyt näissä 316 tehopistettä. Parhailla kausillaan Johnson on iskenyt yli 40 tehopistettä runkosarjaan.

Terveenä ollessaan Avalanchen puolustus on sarjan parhaita. NHL:n runkosarjan puolella ei enää uskota, että Erik Johnson olisi pelikunnossa, joten Jackin hankinta tuli kyseeseen. Erik ja Jack pelasivat viime keväänä paljon pakkiparina.

Blackhawks saa Johnsoniin vaihdossa ruotsalaispuolustaja Andreas Englundin. Englund on 27-vuotias 191 senttiä pitkä puolustaja, joka on Ottawa Senatorsin kakkoskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Ruotsalainen, Tukholmassa syntynyt Englund on pelannut 69 ottelua ja näissä on syntynyt tehot 0+6.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL