Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n venäläisflopille uusi koti! – Hinta ei päätä huimannut

New York Rangers kauppasi Vitali Kravtsovin Vancouveriin.
AOP

NHL:ssä nähtiin lauantaina mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista teki tilaa palkkakattoon. New York Rangers kauppasi pitkään joukkuetta palvelleen venäläislupauksen NHL:n läntisen konferenssin joukkueeseen. Pelaajakaupassa ei kokonaisuutena liikkunut mitään merkittävää.

New York Rangers ei löytänyt tarvittavaa markkinaa venäläislupaus Vitali Kravtsoville, joten pelaajakauppa jäi todella kesyksi. Rangers sai lopulta kaupattua entisen ykköskierroksen varauksensa Vancouver Canucksin riveihin. Vaihdossa Rangers sai syvyyshyökkääjä William Lockwoodin ja seitsemännen kierroksen varausvuoron kesän 2026 NHL:n varaustilaisuuteen.

191 senttiä pitkä Vladivostokista kotoisin oleva Kravtsov on 23-vuotias laitahyökkääjä. Rangers poimi vasemmalta laukovan taitopelaajan kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudessa koko varaustilaisuuden yhdeksäntenä pelaajana. NHL:ssä venäläinen teki debyytin kaudella 2020-21 ja iski 20 otteluun tehot 2+2. Tällä kaudella Kravtsov pelasi 28 ottelua Rangersissa ja iski 3+3 tehot.

KHL:ssä pelatessaan Kravtsov on aina edustanut Traktor Tsheljabinskia. Parhaalla KHL-kaudella hyökkääjä takoi 24 tehopistettä 49 otteluun.

Rangersiin siirtynyt Lockwood on 24-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä, jonka Canucks poimi kesän 2016 NHL:n varaustilaisuuden kolmannella kierroksella. Oikealta laukova Lockwood on kotoisin Royal Oakin kaupungista, Michiganin osavaltiosta. 180 senttiä pitkä hyökkääjä on pelannut kolmen kauden aikana NHL:ssä 28 ottelua ja tehnyt näissä yhden tehopisteen. Tällä ja viime kaudella AHL:ssä on syntynyt 72 otteluun 43 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL