Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikki teki kovan hankinnan – ”Pilkkahintaa…”

Nashville Predators kauppasi Nino Niederreiterin Winnipegiin.
AOP

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen kauppa, kun NHL:n läntisen konferenssin kaksi pudotuspeleistä taistelevaa joukkuetta tekivät siirron keskenään. NHL:n läntisen konferenssin kärkipaikoilla keikkuva Winnipeg Jets hankki vahvistusta hyökkäykseensä Nashville Predatorsista. Pelaajakaupan hinta ei noussut kovinkaan kovaksi.

Winnipeg Jets teki lähes vuoteen ensimmäisen pelaajakauppansa, kun GM Kevin Chefeldayoff hankki vahvistusta hyökkäykseen. Jets hankki Nashville Predatorsin kanssa kesällä kahden vuoden sopimuksen tehneen Nino Niederreiterin riveihinsä. Vaihdossa Predators saa sveitsiläishyökkääjästä kakkoskierroksen varausvuoron kesän 2024 NHL:n varaustilaisuuteen. Vaihtoarvo oli käytännössä pilkkahintaa, vaikka Niederreiterin sopimus jatkuukin vielä ensi kauteen.

Urallaan aiemmin New York Islandersia, Minnesota Wildia ja Carolina Hurricanesia edustanut laitahyökkääjä kirjoitti kesällä yhteensä kahdeksan miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Predatorsin kanssa. Ennen Predatorsiin siirtymistä voimahyökkääjä kiekkoili useamman vuoden menestyksekkäässä Hurricanesissa, mutta jäi siellä kakkos-kolmoskentän laitahyökkääjäksi.

Tällä kaudella Niederreiter on pelannut heikon Predatorsin paidassa 56 ottelua ja iskenyt näissä 18 maalia sekä yhteensä 28 tehopistettä. Koko uransa aikana isokokoinen laitahyökkääjä on paukuttanut 788 otteluun 396 tehopistettä. Maaleja on kasassa 199 kappaletta.

Jets saa hankinnallaan kolmoskenttään lisää leveyttä ja koko joukkueeseen syvyyttä. Joukkueen kaksi kärkikenttää ovat jo täynnä erinomaisia pelaajia, joten nyt päävalmentaja Rick Bownessilla on käytettävissään laajempi materiaali, kun pudotuspelit huhtikuussa alkavat.

Pelaajakaupan myötä Jets on käyttänyt ensi kauden pelaajien palkkoihin jo noin 70 miljoonaa dollaria. Kesällä keskushyökkääjä Pierre-Luc Dubois tarvitsee jatkosopimuksen, mutta on rajoitettu vapaa agentti.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL