Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaisflopille uusi osoite – Vaatimustaso ei ainakaan laske

Pittsburgh Penguinsin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoinen yllätys lauantaina, kun St. Louis Blues ilmoitti poimineensa suomalaishyökkääjän siirtolistalta nimiinsä. NHL:ssä pisintä yhtäjaksoista pudotuspeliputkea hallussaan pitävä Pittsburgh Penguins lähetti suomalaisflopin AHL:n, mutta Blues päätti poimia tämän riveihinsä.

St. Louis Blues teki lauantaina todella mielenkiintoisen siirron, sillä joukkue poimi ilmaiseksi NHL:n siirtolistalta Kasperi Kapasen riveihinsä. Pittsburgh Penguins asetti suomalaishyökkääjän NHL:n siirtolistalle siirtääkseen hyökkääjän AHL:n, mutta Blues poimi hyökkääjän riveihinsä.

Kapasella on tämän kauden jälkeen vielä vuosi sopimusta jäljellä, jonka arvo on 3,2 miljoonaa dollaria. Kapanen teki kesällä kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Penguinsin kanssa, mutta ei ole päässyt odotetulle tasolle.

– Hänellä on paljon talenttia ja nopeutta. Kapasella on vielä paljon kattoa pelissään. Hänellä ei ole ollut paras kautensa NHL:ssä, mutta uskon, että voimme saada hänestä paljon irti tulevaisuudessa, kommentoi päävalmentaja Craig Berube uutta hyökkääjää.

Kuopiosta kotoisin oleva laitahyökkääjä on alkujaan Penguinsin ykköskierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Penguins poimi hyökkääjän koko varaustilaisuuden 22. pelaajana. Penguins kauppasi Kapasen kuitenkin ennen NHL-debyyttiä Toronto Maple Leafsin riveihin, kun joukkue hankki Phil Kesselin sekä muita palasia riveihinsä.

Kapanen päätyi kuitenkin viisi vuotta myöhemmin pelaajakaupassa takaisin Penguinsin riveihin. Samassa pelaajakaupassa Maple Leafs sai ykköskierroksen varausvuoron ja muun muassa Evan Rodriguesin riveihinsä, joka palasi nopeasti takaisin Penguinsiin.

Urallaan tähän mennessä reilut 13 miljoonaa dollaria tienannut 26-vuotias laitahyökkääjä on pelannut 364 ottelua NHL:ssä ja tehnyt 172 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Maple Leafsissa hyökkääjä takoi 44 tehopistettä 78 otteluun.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL