Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Tätä Kasperi Kapanen tuo uuteen NHL-joukkueeseen! – ”Liikaa ei voi…”

Kasperi Kapanen on aloittanut pudotuspelisarjan vakuuttavasti.
AOP

NHL:ssä nähtiin melkoinen yllätys, kun St. Louis Blues poimi NHL:n siirtolistalta Kasperi Kapasen riveihinsä. Kapasella on kaksi edellistä kautta olleet todella vaikeita NHL:ssä ja hyökkääjällä on vielä kallista sopimusta ensi kausi jäljellä. Bluesilla oli kuitenkin tarvetta vahvalle syvyyshyökkääjälle, jota Kapanen parhaimmillaan on.

St. Louis Blues teki Pittsburgh Penguinsille todella ison palveluksen poimimalla suomalaishyökkääjä Kasperi Kapasen siirtolistalta riveihinsä. Mikäli Kapanen olisi päätynyt AHL:n puolelle, niin hyökkääjän palkasta olisi jäänyt pieni osa kummittelemaan palkkakattoon. Lisäksi Kapaselle olisi tarvinnut tulevana kesänä tehdä jotain. Kaupata eteenpäin tai ostaa sopimus ulos.

Bluesin tämä kausi on mennyt täysin penkin alle ja joukkue on aloittanut jo ulosmyynnit tämän kauden osalta. Toistaiseksi Bluesin GM Doug Armstrong on onnistunut hankkimaan kaksi ykköskierroksen varausvuoroa vaihdossa Ryan O’Reillyyn ja Vladimir Tarasenkoon, mutta lisää kauppoja on tulossa.

Tulevaisuudessa joukkue tulee siirtymään pelillisesti uudenlaiseen muottiin, kun joukkue astuu uuteen aikaan. Jordan Kyrou ja Robert Thomas saivat viime syksynä isot jatkosopimukset, jotka käynnistyvät ensi kaudella.

Ensi kaudeksi joukkueen oli hankittava pelaaja kolmoskentän laitaan ja tämän roolin Kapanen täyttää erinomaisesti. Mikäli uudessa ympäristössä suomalainen onnistuu 82 runkosarjaotteluun tekemään 30-35 tehopistettä, niin 3,2 miljoonan palkka on jo maksettu takaisin.

Penguinsissa oli paljon luottoa Kapasen potentiaaliin, mutta se ei koskaan realisoitunut. Parhaalla kaudellaan suomalainen on NHL:ssä tehnyt kolmoskentän laidasta Toronto Maple Leafsin riveissä 20 maalia ja se tuntuu tällä hetkellä parhaalta, mihin Kapanen edes voisi pystyä, joten liikaa ei voi Blues organisaatio odottaa saavansa.

Ensi kaudeksi Blues on käyttänyt hyökkääjien palkkoihin 37 miljoonaa dollaria ja vielä on kaksi rajoitettua vapaata agenttia ilman sopimuksia, kun Alexei Torophchenko sekä Logan Brown tarvitsevat sopimukset. Näiden lisäksi joukkueen on hankittava uusi kolmoskentän keskushyökkääjä riveihinsä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL