Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalainen NHL-floppi vapaata riistaa! – Kuka poimii kalliin suomalaisen?

Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen.
AOP

NHL:ssä viimeisellä 16 kaudella putkeen pudotuspeleihin edennyt Pittsburgh Penguins on kurjassa tilanteessa. Joukkue on hävinnyt neljä edellistä ottelua putkeen ja pudotuspeleihin pääsy näyttää päivä päivältä vaikeammalta. Penguins on pakotettu tekemään NHL:n siirtojen takarajalla ratkaisua ja nyt karun kohtalon on kokenut suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen.

Helmikuun kahdeksasta kamppailusta viisi hävinnyt Pittsburgh Penguins on todella ikävässä tilanteessa. Joukkue on pelannut tällä hetkellä 57 ottelua ja kerännyt 63 pistettä. Joukkueella on matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan yksi piste, jota pitää hallussaan Buffalo Sabres. Joukkueilla on saman verran pelejä pelattuna, mutta Penguinsin otteet ovat olleet todella heikkoja.

Joukkueen GM Ron Hextall teki torstaina kovan ratkaisun, kun kokenut jääkiekkomies, entinen kulttimaalivahti lähetti suomalaishyökkääjä Kasperi Kapasen AHL:n. Kapanen on tällä hetkellä NHL:n waivers-listalla, josta mikä tahansa joukkue voi Kapasen poimia ilmaiseksi riveihinsä.

26-vuotiaalla laitahyökkääjällä on vielä ensi kausi nykyistä sopimustaan jäljellä, jonka jälkeen hänestä tulee rajoittamaton vapaa pelaaja tekemään sopimuksen mihin tahansa NHL-joukkueeseen. Kapanen tienaa tällä ja ensi kaudella 3,2 miljoonaa dollaria, joten hänen poimimisensa on erittäin epätodennäköistä.

Kuopiossa syntynyt laitahyökkääjä on iskenyt tällä kaudella 43 otteluun seitsemän maalia ja yhteensä 20 tehopistettä. Viime kaudella 79 otteluun syntyi 11 maalia ja yhteensä 32 tehopistettä, joten tahti on NHL:ssä pysynyt viime kaudet hyvinkin samana.

– Hextall kertoi minulle ennen harjoituksia, että Kapanen on otettava sivuun, koska on siirtymässä AHL:n puolelle. Kun joukkue ei täytä odotuksia, niin jotain muutoksia on tehtävä. Olen täysin varma, että tämä on sellainen muutos. Kapanen on todella taitava pelaaja, mutta meidän nyt täytyisi löytää tapa saada hänestä maksimaalinen irti, kertoi päävalmentaja Mike Sullivan.

Penguins kohtaa lauantai-iltana Suomen aikaa St. Louis Bluesin vieraissa, joka on ollut viime aikoina Penguinsiakin enemmän sekaisin eikä omaa enää mahdollisuuksia NHL:n pudotuspeleihin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL