Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt oli karvas tappio! – Kovia satsauksia tehnyt NHL:n mestarisuosikki hyytyi kotiyleisön edessä

Los Angeles Kingsin Quinton Byfield New York Islandersin Scott Mayfieldiä vastaan.
AOP

Helmikuun lopulla NHL:ssä taistellaan tiukasti pudotuspelipaikoista kummassakin konferenssissa. NHL:n itäisessä konferenssissa taistelu on huomattavasti tiukempaa kuin lännessä, jossa viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelee enää neljä joukkuetta. Idässä mukana on vielä toistaiseksi kuusi joukkuetta todella pienen eron sisällä toisistaan. Tästä syystä New York Islandersin kärsimä kotitappio lauantain vastaisena yönä oli todella karvas.

Lou Lamoriellon johtama New York Islanders kärsi todella kirvelevän kotitappion. Lane Lambertin valmentama joukkue taipui Belmont Parkissa Todd McLellanin valmentamaa Los Angeles Kingsiä vastaan tiukan taistelun jälkeen 3-2 -lukemin.

Ottelussa Kings karkasi toisen erän kolmella perättäisellä maalilla 3-0 -johtoon. Islanders onnistui nousemaan ottelussa vielä maalin päähän mutta ei tasoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että Kings vahvisti asemiaan NHL:n Tyynenmeren divisioonassa suoran pudotuspelipaikan suhteen, kun taas Islanders tarvitsee jo entistä enemmän idässä apua muilta päästäkseen pudotuspeleihin.

Islandersilta Kingsiä vastaan maalinteossa onnistuivat puolustajat, kun Adam Pelech iski kauden neljännen ja Noah Dobson kauden 12. maalinsa. Dobsonin maali syntyi toisessa erässä ylivoimalla.

Kingsin osumista vastasivat Phillip Danault, Arthur Kaliyev ja Gabriel Vilardi. Hurjassa vireessä syksyllä ollut Vilardi viimeisteli kauden 18. maalinsa. Rasmus Kupari syötti Kaliyevin iskemän osuman.

Kingsin maalilla voitokkaan ottelun torjui Jonathan Quick. Kokeneelle yhdysvaltalaiselle kertyi 16 torjuntaa. Islandersin maalilla NHL-kauden parhaan maalivahdin tittelistä taisteleva Ilya Sorokin torjui 26 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL