Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja teki huikeaa historiaa – ”Tiesimme kuinka he pelaavat”

Anaheim Ducksin Sonny Milano ja Los Angeles Kingsin Jonathan Quick.
AOP

Helmikuun lopulla NHL:ssä taistellaan tiukasti pudotuspelipaikoista kummassakin konferenssissa. NHL:n itäisessä konferenssissa taistelu on huomattavasti tiukempaa kuin lännessä, jossa viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelee enää neljä joukkuetta. Idässä mukana on vielä toistaiseksi kuusi joukkuetta todella pienen eron sisällä toisistaan. Tästä syystä New York Islandersin kärsimä kotitappio lauantain vastaisena yönä oli todella karvas.

Lou Lamoriellon johtama New York Islanders kärsi todella kirvelevän kotitappion. Lane Lambertin valmentama joukkue taipui Belmont Parkissa Todd McLellanin valmentamaa Los Angeles Kingsiä vastaan tiukan taistelun jälkeen 3-2 -lukemin.

Ottelussa Kings karkasi toisen erän kolmella perättäisellä maalilla 3-0 -johtoon. Islanders onnistui nousemaan ottelussa vielä maalin päähän mutta ei tasoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että Kings vahvisti asemiaan NHL:n Tyynenmeren divisioonassa suoran pudotuspelipaikan suhteen.

Kingsin maaleista ottelussa vastasivat Arthur Kaliyev, Gabriel Vilardi ja Phillip Danault. Joukkueen maalilla kakkosmaalivahdiksi Phoenix Copleyn varjoon jäänyt Jonathan Quick torjui ottelussa 16 kertaa.

Voitto oli kaksinkertaiselle Stanley Cup -mestarille uran 370. Tällä voitolla Quick nousi kautta aikain kolmanneksi Yhdysvaltain maalivahtien voittotilastossa. Quick jätti taakseen Tom Barrasson. Itse ottelusta maalivahti kommentoi harvinaisen yksinkertaisesti.

– Me pidimme heidät kurissa koko illan. Tiesimme kuinka he pelaavat, maalivahti kertasi.

Alkutahdit Kingsin voitolle laukoi Danault, joka onnistui ensimmäistä kertaa kahdeksaan otteluun.

– Joskus tarvitsee vain mennä maalilla ja saada sieltä palkinto. Ollaan menty vahvasti maalille pari edellistä ottelua ja tällä kertaa sain palkinnon yrittämisestä, Danault kertoi innoissaan.

Kings pelaa vielä kaksi vierasottelua ennen palaamista kotikaukaloon. Seuraavaksi joukkue kohtaa New York Rangersin ja matkaa tämän jälkeen Winnipeg Jetsin vieraaksi ennen kolmen ottelun kotiotteluputkea.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL