Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti säväytti! – Kauden kolmas nollapeli

Carolina Hurricanesin Antti Raanta torjui nollapelin Ottawaa vastaan.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa toisena oleva Carolina Hurricanes vahvisti asemiaan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatulla NHL-kierroksella. Hurricanes oli totutun vahva kotijoukkue pitäen Ottawa Senatorsin aisoissa. Hurricanes nousi hienolla kotivoillaan jo 86 pisteeseen ja johtaa edelleen reilusti omaa divisioonaansa.

Rod Brind’Amourin valmentama Carolina Hurricanes otti komean kotivoiton NHL-kierroksella. NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonaa johtava Hurricanes kaatoi kotiyleisönsä edessä Ottawa Senatorsin tylyn esityksen päätteeksi 4-0 -lukemin.

Voitto oli Hurricanesille viides putkeen ja 12’sta edelliseen 13 otteluun. Ainoan tappion joukkue on kokenut New York Rangersille helmikuun puolivälissä kotonaan. Tuolloin Rangers oli Raleighissa 6-2 -lukemin parempi. Tämän jälkeen alkaneessa voittoputkessa Hurricanes on päästänyt viiteen otteluun vain kuusi maalia.

Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa Brent Burns aloitti maalinteon ottelun neljännellä peliminuutilla. Seth Jarvis vei kotijoukkueen jo 2-0 -johtoon kolmisen minuuttia myöhemmin. Seuraavaa maalia ottelussa saatiin odottaa reilut 40 minuuttia. Päätöserässä ajassa 52.34 Martin Necas iski kotijoukkueen voitolle viimeisen niitin naulaamalla 3-0 -maalin.

4-0 -lukemat tulostaululle iski puolustaja Brady Skjei tyhjiin reilut kolme minuuttia ennen päätössummeria. Venäläishyökkääjä Andrei Svechnikov syötti Jarvisin ja Necasin maalit

Suomalaisista Sebastian Aho syötti kaksi maalia ja Antti Raanta torjui kauden kolmannen nollapelin Hurricanesin maalilla. Raannalle kertyi 32 torjuntaa. Suomalaishyökkääjät pelasivat ottelussa todella tasaisesti, sillä Jesperi Kotkaniemelle kertyi 14.39 minuuttia peliaikaa, Teuvo Teräväiselle vain 28 sekuntia enemmän ja Aholle 16.33.

Cam Talbot torjui D.J. Smithin valmentaman Senatorsin maalilla yhteensä 26 kertaa. Senators on tällä hetkellä pudotuspelipaikasta kuuden pisteen päässä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL