Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Uskomaton suoritus! – Yli 40-vuotias NHL-veteraani teki hurjan ennätyksen

Buffalo Sabresin Craig Anderson oli Florida Panthersin edessä.
AOP

NHL:ssä nähtiin itäisen konferenssin osalta todella tärkeä ottelu. Florida Panthers isännöi Buffalo Sabresia ja ottelussa pelattiin todella isoista pisteistä pudotuspelipaikan suhteen. Pisteet lähtivät tällä kertaa Sabresin matkaa ja siihen isona syynä oli joukkueen kakkosmaalivahti Craig Anderson, joka teki NHL-historiaa.

Don Granaton valmentama Buffalo Sabres nousi kiinni NHL:n itäisessä konferenssissa pudotuspelipaikkaan kiinni. Sabres kaatoi lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Florida Panthersin 3-1 -lukemin. Sabresin maalilla 41-vuotias maalivahti Craig Anderson torjui voiton eteen 53 kertaa ja teki historiaa. Yhdysvaltalaisesta tuli NHL:n historian vanhin yli 50 laukausta torjunut maalivahti.

Ottelussa Sabres karkasi kahdella toisen erän maalillaan 2-0 -johtoon. Carter Verhaeghe vei Andersonin nollapelin kolmannen erän puolivälissä kaventaen kauden 31. maalillaan pelin 2-1’n, mutta vain puoliminuuttia myöhemmin Jeff Skinner naulasi illan toisellaan vieraat uudestaan kahden maalin johtoon. Alex Tuch vastasi Sabresin 2-0 -maalista, joka oli lopulta ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma.

Tage Thompson syötti Sabresin maaleista kaikki ja Henri Jokiharju keräsi yhden syöttöpisteen. Panthersin suomalaisista Eetu Luostarinen oli tekemässä paluun kokoonpanoon tehneen Anthony Duclairin kanssa esityötä joukkueen ainokaiseen. Sergei Bobrovsky otti kotijoukkueen maalilla 32 torjuntaa.

Voitolla 57 ottelua pelannut Sabres nousi NHL:n itäisen konferenssin kahdeksannelle sijalle. Sabresilla on saman verran pisteitä yhdessä Panthersin ja Detroit Red Wingsin kanssa. Panthersilla on neljä ottelua enemmän pelattuna kuin Sabresilla ja Red Wingsillä. Seitsemättä sijaa ja samalla ensimmäistä villi kortti -paikkaa pitää hallussaan New York Islanders 67 pisteellä. Islandersilla on viisi ottelua Sabresia enemmän pelattuna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL