Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Mikko Rantanen ilmiliekeissä! – NHL:n hallitseva mestari antoi myrskyvaroituksen

Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon sykähdytti Winnipeg Jetsiä vastaan.
AOP

NHL:ssä Stanley Cup -mestaruutta viime kesänä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen juhlinut Colorado Avalanche osoittaa heräämisen merkkejä. Avalanche murskasi lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa NHL-ottelussa divisioonassa samoista sijoista taistelevan Winnipeg Jetsin. Voitto oli Avalanchelle iso, sillä joukkue voi vielä taistella jopa koko divisioonan voitosta.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche juhli todella isoa voittoa yön NHL-kierroksella. Avalanche näytti vieraskaukalossa kaapin paikan Winnipeg Jetsille hakemalla Kanadan puolelta kaksi pistettä matkaansa 5-1 -voitolla.

Avalanche ratkaisi ottelun heti avauserässä tykittämällä neljä maalia reiluun kymmeneen minuuttiin. Joukkueen syömähampaat olivat hurjassa iskussa, kun maalinteon 19 sekunnin pelin jälkeen aloittanut Nathan MacKinnon iski 1+1 tehot ja avauserässä 2-1 -voittomaalin laukonut Mikko Rantanen vietti myös kahden tehopisteen iltaa.

Rantanen teki MacKinnonin kanssa J.T. Compherin iskemään 3-1 -maaliin esityön, joka vietti myös 1+1 tehoiltaa.

Avalanchen kahdesta viimeisestä maalista vastasivat Bowen Byram ja Matt Nieto. Byramille maali oli kauden viides ja Nietolle 11. Alexandar Georgiev otti vieraiden maalilla 26 koppia.

Jetsin maalilla ottelussa ykkösmaalivahti Connor Hellebuyck torjui kaksi ensimmäistä erää ja otti 21 koppia. Tshekkimaalivahti David Rittich sai pelata kolmannen erän ja torjui kymmenen laukausta päästämättä maaliakaan. Mason Appleton vastasi kotijoukkueen ainoasta maalista avauserässä. Appletonille maali oli kauden toinen ja se syntyi ylivoimalla.

Voittonsa myötä Avalanche nousi kahden pisteen päähän Jetsistä kolme ottelua vähemmän pelanneena. Divisioonan kärkijoukkue Dallas Starsiin ero on kolme pistettä ja Avalanche on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Avalanche on divisioonassa toistaiseksi neljäntenä, kun Minnesota Wildilla on koossa yksi piste Avalanchea enemmän, mutta myös kolme ottelua enemmän pelanneena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL