Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläisten tähdittämä NHL-seura tiukassa paikassa – Jälleen ikävä tappio

Anaheim Ducks kaatoi Washington Capitalsin.
AOP

NHL:ssä pudotuspelipaikasta vielä tiukasti taisteleva Washington Capitals kärsi jälleen merkittävän tappion. Capitals taipui perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa Anaheim Ducksille. Capitals menetti ottelussa johtoaseman ja ero pudotuspeliviivaan karkaa kierros kierrokselta.

Dallas Eakinsin valmentama Anaheim Ducks aiheutti harmaita hiuksia Washington Capitalsin päävalmentaja Peter Laviolettelle. Ducks kävi hakemassa Capital One Arenasta kaksi pistettä mukaansa 4-2 -lukemin. Voitollaan Ducks katkaisi kuuden ottelun mittaisen tappioputken ja otti samalla koko helmikuun toisen voittonsa. Capitalsille tappio oli kuudes putkeen. Kolmeen edelliseen otteluun joukkue on tehnyt vain neljä maalia.

Ducksilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Isac Lundeström, Troy Terry, Jakob Silfverberg ja Derek Grant. Lundeström tasoitti ottelun kauden kolmannella osumallaan toisen erän puolivälissä 1-1’n ja Terry iski erän puolivälissä 2-2 -tasoituksen kauden 14. osumallaan.

Ottelun päätöserässä Silfverberg vei vieraat reilun 42 peliminuutin jälkeen 3-2 -johtoon ja Grant naulasi loppulukemat tyhjiin. John Gibson oli hurjassa vireessä torjuen 41 laukausta vieraiden maalilla voiton eteen.

Capitalsilta ottelussa onnistuivat T.J. Oshie avauserässä ylivoimalla ja puolustaja Nick Jensen toisessa erässä. Jensen vei hetkellisesti kotijoukkueen uudestaan johtoon. Charlie Lindgren torjui kotijoukkueen maalilla 17 laukausta.

Tappion myötä Capitals on tällä hetkellä koko konferenssin 12. Otteluja joukkueella 60 pelattuna ja pisteitä 62 kappaletta. Viimeiselle pudotuspelipaikalle on matkaa nyt kaksi pistettä ja sitä hallussaan pitävä Detroit Red Wings on pelannut kolme ottelua Capitalsia vähemmän. Välissä on vielä kolme joukkuetta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL