Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kestomenestyjän tuska syvenee! – NHL:n pudotuspelit karkaamassa käsistä

Edmonton Oilersin Connor McDavid kiertää Pittsburgh Penguinsin Jeff Petrya.
AOP

NHL:ssä tällä hetkellä pisintä yhtäjaksoista pudotuspeliputkea hallussaan pitävä Pittsburgh Penguins alkaa olla jo melkoisessa ahdingossa. Penguinsin pudotuspelipaikka ei ole enää mitenkään saletti ja siitä saatiin jälleen ikäviä viitteitä, kun joukkue taipui kotiyleisönsä edessä. Penguins koki murskatappion NHL:n läntisen konferenssin viime kesäistä finalistia vastaan.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers otti näyttävän voiton perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella. Oilers murskasi vieraissa Mike Sullivanin valmentaman Pittsburgh Penguinsin 7-2 -lukemin. Tappio oli Penguinsille jo neljäs putkeen ja viides kuuteen edelliseen otteluun. Oilersille voitto oli toinen putkeen ja joukkueen pisteputki on nyt viiden ottelun mittainen.

Oilersilta ykköstähti oli tuttuun tyyliin neljän pisteen iltaa viettänyt kanadalaiskapteeni Connor McDavid. McDavid osui kahdesti ja syötti kaksi maalia. McDavid teki avauserässä joukkueensa 1-1 -tasoituksen ja syötti Leon Draisaitlin ylivoimalla syntyneen 2-1 -maalin. Toisen erän lopulla McDavid teki Ryan Nugent-Hopkinsin maaliin esityön ja naulasi itse 7-1 -maalin kolmannen erän lopulla.

Muista maaleista vastasivat Warren Foegele, Devin Shore ja Kailer Yamamoto. Jesse Puljujärvi syötti Shoren iskemän 4-1 -osuman. Syöttöpiste oli suomalaishyökkääjälle kauden yhdeksäs. Oilersin maalilla Stuart Skinner torjui 22 laukausta.

Penguins onnistui tekemään ottelun ensimmäisen ja viimeisen maalin. Kummastakin vastasi puolustaja Kris Letang, joka otti maaleistaan huolimatta tehotilastoon lukeman -2. Penguinsin maalilla Casey DeSmith torjui 14 kertaa ja Tristan Jarry 23 kertaa. Jarry pelasi ottelun kaksi ensimmäistä erää ja päästi kuusi maalia.

Penguinsilla pelattuna vasta 57 ottelua, kun edellä olevilla New York Islandersilla ja Florida Panthersilla on kolme tai neljä enemmän ottelua pelattuna, eikä piste-ero ole vielä kolmea enempää.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL