Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Tshekkitähti tykitti jo kauden 42. maalinsa – NHL:n yllätysjoukkue sai karvasta kalkkia

Boston Bruinsin David Pastrnak.
AOP

NHL:ssä tämän kauden paras joukkue Boston Bruins näytti miksi joukkueella on eniten pisteitä koossa. Bruins nousi kovan taistelun jälkeen voittoon perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella Seattle Krakenia vastaan vieraskaukalossa. Vauhdikkaassa ottelussa maalientekemistä ei pelätty, sillä ottelussa nähtiin yhteensä 11 osumaa ja ratkaisu viimeisen viiden minuutin aikana.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins näytti jälleen miksi joukkue on ollut tällä kaudella NHL:n paras. Bruins nousi hienoon voittoon Seattle Krakenista lukemin 6-5. Dave Hakstolin valmentama Kraken siirtyi ottelussa jo reilut neljä minuuttia ennen loppua 5-4 -johtoon, mutta kaksi pikaista Bruinsin iskemää maalia vei pisteet kotijoukkueelta.

Voitto oli Bruinsille viides putkeen ja kuudes seitsemään edelliseen kamppailuun. Joukkue venytti johtoaan NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonassa jo 15 pisteeseen ennen Toronto Maple Leafsia.

Krakenille tappio oli toinen putkeen ja kuudes yhdeksään edelliseen peliin. Hakstolin valmentama joukkue on tiukasti pudotuspelipaikassa vielä kiinni, vaikka tippuikin divisioonassaan neljännelle sijalle. Eroa pelin enemmän pelanneeseen Calgary Flamesiin on neljä pistettä.

Bruinsin maaleista vastasivat David Krejci, Brad Marchand, Patrice Bergeron, Jake DeBrusk, Brandon Carlo ja kauden 42. maalinsa tyylillä toisen erän alussa iskenyt David Pastrnak. Vieraiden maalilla Alaskan osavaltiosta kotoisin oleva Jeremy Swayman torjui yhteensä 36 kertaa.

Krakenin maalit ottelussa Matty Beniersin, Vince Dunnin, Jamie Oleksiakin, Yanni Gourden ja Jaden Schwartzin nimiin. Schwartz naulasi ajassa 55.50 kotijoukkueen johtoon, mutta tämän jälkeen Carlo ja DeBrusk nostivat vielä Bruinsin edelle. Muutaman ison torjunnan esittänyt saksalaismaalivahti Philipp Grubauer torjui yhteensä 27 kertaa kotijoukkueen maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL