Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Pittsburghin päävalmentaja nihkeänä – ”Yritän pistää parhaat aina jäälle…”

Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan.
AOP

NHL:ssä tällä hetkellä pisintä yhtäjaksoista pudotuspeliputkea hallussaan pitävä Pittsburgh Penguins alkaa olla jo melkoisessa ahdingossa. Penguinsin pudotuspelipaikka ei ole enää mitenkään saletti ja siitä saatiin jälleen ikäviä viitteitä, kun joukkue taipui kotiyleisönsä edessä. Penguins koki murskatappion NHL:n läntisen konferenssin viime kesäistä finalistia vastaan.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers otti näyttävän voiton perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella. Oilers murskasi vieraissa Mike Sullivanin valmentaman Pittsburgh Penguinsin 7-2 -lukemin.

Tappio oli Penguinsille jo neljäs putkeen ja viides kuuteen edelliseen otteluun. Oilersille voitto oli toinen putkeen ja joukkueen pisteputki on nyt viiden ottelun mittainen.

Sullivanin valmentaman Penguinsin tuska alkaa kasvaa suureksi. Penguinsilla on pelattuna vasta 57 ottelua, kun edellä olevilla New York Islandersilla ja Florida Panthersilla on kolme tai neljä enemmän ottelua pelattuna, eikä piste-ero ole vielä kolmea enempää.

Siitä huolimatta joukkueen olisi saatava tehoja aikaiseksi ja voittoja kokoon. Oilersia vastaan joukkueen kummatkin maalit menivät tähtipuolustaja Kris Letangin nimiin.

– Meidän kokoonpano on se mikä se on. Yritän pistää parhaat aina jäälle, parhaissa mahdollisissa kentissä, jotta voisimme taistella voitosta. Se on ollut koko urani ajan tyyli, kertoi Sullivan.

Oilersia vastaan Penguinsin kapteeni Sidney Crosby laukoi kaksi kertaa kohti maalia ja saalisti yhden syöttöpisteen.

– Kukaan ei yritä lähettää mitään viestejä. Nyt tarvitsee vain tehdä kaikkensa sen eteen, että väylä voittoihin löytyy ja pelaamme paremmin. En rupea täällä istuskelemaan ja kertomaan mistään viesteistä. Yritämme tällä voittaa jääkiekko-otteluja, päätti Crosby.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL