Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kulttivalmentaja jyrähti – ”Pelaajilla ei ole intohimoa!”

St. Louis Bluesin maalivahti Jordan Binnington torjuu Canucksin yrityksen.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella rajusti alle kaikkien odotusten pelannut St. Louis Blues kuuluu NHL:n siirtotakarajan myyjiin. Blues on kaupannut jo merkittäviä pelaajia eteenpäin joukkueesta ja kaupat tulevat jatkumaan seuraavan viikon aikana. Blues koki tuoreimmassa ottelussa Vancouver Canucksia vastaan tappion, joka sai joukkueen päävalmentajan hermostumaan median edessä.

Tähän kauteen suurten odotusten kera lähtenyt St. Louis Blues kärsi jälleen tappion. Craig Beruben valmentama joukkue kärsi niukan kotitappion Vancouver Canucksille 3-2 -lukemin, joka on ihan yhtä suuri pettymys kuin Blueskin tämän kauden osalta. Ottelu ratkesi jatkoajalla, kun Canucksin ruotsalaishyökkääjä Elias Pettersson naulasi voittomaalin kauden 28. osumallaan.

Canucksin maaleista varsinaisella peliajalla vastasivat Andrei Kuzmenko ja J.T. Miller. Hyökkääjät nostivat päätöserässä Canucksin kahden maalin takaa tasoihin. Millerin maali syntyi alivoimalla erän puolivälissä. Joukkueen maalilla latvialaismaalivahti Arturs Silovs torjui uransa toisen voiton NHL:ssä ja nappasi 20 koppia.

Bluesilta maalinteossa avauserässä onnistui venäläishyökkääjä Alexey Toropchenko ja toisessa erässä Tyler Tucker. Jordan Binnington antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittoon torjumalla yhteensä 38 kiekkoa.

Ottelun jälkeen vuonna 2019 seuran Stanley Cupiin luotsannut päävalmentaja Berube kritisoi joukkueen tähtipelaajia haluttomuudesta.

– He tienaavat todella paljon rahaa ja he eivät tee silti hommiaan. Meidän parhailla pelaajilla ei ole intohimoa tai tunnetta pelaamiseen yhtään.

Aiemmin tämän talven aikana joukkueen GM Doug Armstrong on hankkinut palasia tulevaisuuden rakentamista varten kauppaamalla Vladimir Tarasenkon ja heikon kauden pelanneen kapteeni Ryan O’Reillyn eteenpäin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL