Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Bostonin päävalmentaja kehui Seattlea – ”He pistivät meidät maksamaan…”

Jim Montgomery on Boston Bruinsin mies.
AOP

NHL:ssä tämän kauden paras joukkue Boston Bruins näytti miksi joukkueella on eniten pisteitä koossa. Bruins nousi kovan taistelun jälkeen voittoon perjantain vastaisen yön NHL-kierroksella Seattle Krakenia vastaan vieraskaukalossa. Vauhdikkaassa ottelussa maalientekemistä ei pelätty, sillä ottelussa nähtiin yhteensä 11 osumaa ja ratkaisu viimeisen viiden minuutin aikana.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins näytti jälleen miksi joukkue on ollut tällä kaudella NHL:n paras. Bruins nousi hienoon voittoon Seattle Krakenista lukemin 6-5.

Dave Hakstolin valmentama Kraken siirtyi ottelussa jo reilut neljä minuuttia ennen loppua 5-4 -johtoon, mutta kaksi pikaista Bruinsin iskemää maalia vei pisteet kotijoukkueelta.

Kraken aloitti ottelussa maalinteon ja pelasi todella vahvan avauserän. Tästä Bruins kuitenkin selvisi ja pääsi ottelun toisessa erässä peliin paremmin kiinni.

– He aiheuttivat meille paljon ongelmia, etenkin ensimmäisessä. Olimme onnekkaita, että Kraken johti vain maalilla. Mutta pelin edetessä pääsimme paremmin peliin kiinni ja olimme molempiin suuntiin parempia. Joskus sattuu virheitä ja he pistivät meidät maksamaan niistä. Tykkäsin meidän peli- ja taisteluilmeestä läpi illan, kehui Montgomery.

Bruinsin maaleista vastasivat David Krejci, Brad Marchand, Patrice Bergeron, Jake DeBrusk, Brandon Carlo ja kauden 42. maalinsa tyylillä toisen erän alussa iskenyt David Pastrnak. Vieraiden maalilla Alaskan osavaltiosta kotoisin oleva Jeremy Swayman torjui yhteensä 36 kertaa.

Voitto oli Bruinsille viides putkeen ja kuudes seitsemään edelliseen kamppailuun. Joukkue venytti johtoaan NHL:n itäisen konferenssin Atlantin divisioonassa jo 15 pisteeseen ennen Toronto Maple Leafsia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL