Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigan KalPa liikutteli siirtorajalla hyökkääjiä kahdella tavalla

Jaakko Lantta keskushyökkääjä KalPa
AOP

Keskushyökkääjä Jaakko Lantta on tehnyt Liiga-seura KalPan kanssa kevääseen 2024 asti ulottuvan pelaajasopimuksen. KalPa-hyökkääjä Konsta Kapanen puolestaan pelaa loppukauden lainasopimuksella Hämeenlinnan Pallokerhossa.

Liigan KalPan yhteistyöseurassa Mestiksen Iisalmen Peli-Karhuissa kauden aloittanut 26-vuotias keskushyökkääjä Jaakko Lantta tuli auttamaan keltapaitoja joukkueen poissaolosuman aikaan joulukuun puolivälissä lainasopimuksella.

Ennakkoluulottomasti ja energisesti KalPa-paitaan syöksynyt Lantta otti välittömästi paikkansa joukkueessa, ja Valkealan kasvatti onkin ollut loistava lisä kuopiolaismiehistössä. Tällä kaudella ärhäkkä sentteri on edustanut KalPaa 19 Liiga-ottelussa, joissa hän on kirjannut itselleen tehot 3+3=6. 16 Mestis-pelissä syntyivät tehot 2+8.

– Jaakko on otteillaan ansainnut sopimuksen KalPaan. Hän pelaa vahvaa peliä isolla sydämellä ja on pelaajana luotettava ja monipuolinen. Iso kiitos kuuluu myös IPK:lle, että Lantan siirto meille oli mahdollinen, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine iloitsee.

Olvi Areenan yleisön Lantta on valloittanut asenteellaan ja energisellä pelityylillään. Lantan tavaramerkiksi ovat myös muodostuneet painavat taklaukset, joita 180-senttinen keskushyökkääjä viljelee ahkerasti.

Konsta Kapanen loppukaudeksi Hämeenlinnan Pallokerhoon

KalPan 19-vuotias laitahyökkääjä Konsta Kapanen pelaa loppukauden lainalla Hämeenlinnan Pallokerhossa. 19-vuotias KalPa-kasvatti on pelannut kolme edellistä ottelua lainasopimuksella Tapparassa ja nyt nuorukaisen tie vie Hämeenlinnaan.

– Konsta pääsee pelaamaan laadukkaita pelejä Liigassa lainasopimuksen myötä. Vastuu Liigassa valmistaa häntä myös parhaalla mahdollisella tavalla ensi kautta varten, jolloin hänelle on kaavailtu vastuuta meillä. Konan laina mahdollisti osaltaan myös talouden puolesta Lantan kiinnittämisen, urheilujohtaja Laine valottaa.

Kapanen on pelannut tällä kaudella KalPassa kuudessa Liiga-ottelussa, jossa kolmannen polven huippukiekkoilija naulasi yhden maalin ja kaksi maalisyöttöä. Tapparan paidassa kolmen ottelun lainan aikana Kona onnistui kahdesti maalinteossa.

Nuorten SM-liigassa Kapanen on tehnyt 23 ottelussa tehot 7+22 ja Mestiksessä 13 ottelussa tehot 2+6.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga