Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan HPK kiinnitti kaksi nuorta hyökkääjää ja lainasi yhden pois loppukaudeksi

Konsta Kapanen hyökkääjä Tappara
AOP

Liigan HPK on sopinut kolmen pelaajan lainasta vahvistaakseen hyökkääjäosastoaan. Konsta Kapanen saapuu loppukauden lainalle KalPasta ja Erkka Seppälän lainaa Kiekko-Vantaasta on jatkettu kattamaan koko loppukausi.

Konsta Kapanen on 19-vuotias Liiga-joukkue KalPan kasvatti. Tällä kaudella Kapanen on pelannut KalPan U20-joukkueessa, IPK:n Mestis-joukkueessa sekä Liigaa KalPassa ja Tapparassa. Liigassa Kapanen on tehnyt yhteensä 17 ottelussa yhdeksän tehopistettä. Nuorten SM-liigassa Kapanen on tehnyt 23 ottelussa tehot 7+22 ja Mestiksessä 13 ottelussa tehot 2+6.

– Nuori ja kehittyvä pelaaja, joka tuo laajuutta ja leveyttä hyökkäysrintamalle loppukaudeksi, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen luonnehtii Kapasta.

Erkka Seppälä on HPK:n oma kasvatti, joka on ollut Kiekko-Vantaasta lainalla Kerhossa jo 24 Liiga-ottelussa. Seppälä on näin ollen pelannut jo enemmän HPK:ssa, 27 ottelua ja yksi tehopiste, lainalla kuin Mestiksessä, jossa hän on esiintynyt Kiekko-Vantaan paidassa 23 ottelussa ja on tehnyt 25 pistettä.

HPK:n sopimushyökkääjä Jimi Rönkkönen puolestaan jatkaa Mestiksen Kiekko-Vantaassa kauden 2022-2023 loppuun. Rönkkönen on pelannut tällä kaudella U20 SM-sarjaa 18 peliä ja on tehnyt 20 pistettä. Mestiksessä 12 peliä ovat tuottaneet viisi pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga