Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Ässät löysi avun maalivahtipaniikkiinsa: ”Halusi ottaa haasteen vastaan päästä pelaamaan Liigassa”

Ässät Liiga
AOP

Maalivahti Cody Porter siirtyy Liigan Ässiin loppukauden mittaisella sopimuksella. Tällä kaudella 25-vuotias kanadalaisvahti on pelannut 21 ottelua Mestistä RoKin maalilla torjuntaprosentilla 92,2 ja yhden ottelun lainalla Tapparassa prosentilla 92,3.

Liigaa pelaavan Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa syitä maalivahti Cody Porterin hankinnalle.

– Meidän maalivahtimme Niklas Rubin ja Rasmus Korhonen ovat tehneet erinomaista työtä tällä kaudella. Rubinin loukkaantuminen pakotti meidät reagoimaan, sillä meillä on edessä otteluruuhka ja taistelu runkosarjan sijoituksista käy kuumana.

– Kun Rubinin loukkaantumisen tilannekuva alkoi selviämään totesimme, että tarvitsemme vahvistusta seuraaville viikoille ja reserviin. Tällä ratkaisulla autamme myös U20-joukkuettamme taistelemaan pudotuspelipakasta.

Porter täytti Ässien asettamat vaatimukset hankittavalle maalivahdille.

– Halusimme pelanneen maalivahdin. Kartoitimme monia vaihtoehtoja ulkopuolelta sekä kävimme keskusteluja myös Liiga-seurojen kanssa. Aikataulu oli kireä ja onneksi ratkaisu lopulta löytyi. Kiitos Codylle luottamuksesta ja RoKille hyvästä yhteistyöstä.

Myös Ässien maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl on tyytyväinen Porterin hankintaan.

– Cody on hyvä kilpailemaan ja hän halusi ottaa haasteen vastaan päästä pelaamaan Liigassa. Hän on hyvän kokoinen maalivahti ja sulava liikkumaan. Oli tärkeää saada Cody heti maanantaina joukkueen vahvuuteen mukaan ja näin ollen hän pääsee tolppien välistä tutustumaan joukkueen tapaan puolustaa ja pelata, jolloin pelipaita päällä toimiminen helpottuu.

Porter pelaa Ässissä numerolla 30.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga