Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt se on varmaa! – NHL:n supertähti ei liikahda mihinkään

Ottawa Senatorsin Alex DeBrincat.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja lähestyy kovaa vauhtia ja tällä päivämäärällä matkaa siihen on enää kaksi viikkoa. NHL:ssä lukuisat joukkueet pyrkivät vahvistamaan rivejään ja toiset joukkueet taas repimään paljon uusia palasia joukkueensa riveihin tulevaisuutta ajatellen. Yksi mahdollisista myyjistä on Ottawa Senators, mutta yksi asia organisaation sisällä on jo varmaa.

Useamman kauden ajan NHL:n heikoimpiin organisaatioihin kuulunut Ottawa Senators on saanut uudelleenrakennuksen valmiiksi. Viime kesänä joukkue teki kolme merkittävää siirtoa, kun joukkueen GM Pierre Dorion hankki yhden maalivahdin ja kaksi uutta hyökkääjää joukkueen riveihin.

Kovin siirto oli puhtaaseen alihintaan Chicago Blackhawksista hankittu Alex DeBrincat. DeBrincat siirtyi Senatorsin palveluksiin vaihdossa ykkös- kakkoskierroksen varausvuoroihin viime kesän NHL:n varaustilaisuuteen sekä kolmoskierroksen varausvuoroon kesälle 2024.

DeBrincatin nykyinen kolmen vuoden mittainen sopimus päättyy tähän kauteen ja kesällä hyökkääjä on rajoitettu vapaa agentti. GM Dorion teki harvinaisen selvästi ilmi, että yhdysvaltalainen ei ole ennen pudotuspelejä liikkumassa mihinkään.

– DeBrincat ei ole kaupan eikä häntä tulla kauppaamaan. Me katsomme mitä tapahtuu hyökkääjän jatkosopimuksen suhteen kevään ja kesän aikana.

Yhdysvaltalainen on tehnyt uuden seuransa riveissä yhteensä 44 pistettä 53 otteluun. Dorion on ollut tyytyväinen pelaajansa suorituksiin.

– Hän on pelannut todella hyvin. Uudessa joukkueessa ei ole aina helppoa pelata ja hänkin on pelannut useiden eri pelaajien kanssa. Hän tekee paljon töitä ja omaa paljon lahjoja. Olen todella iloinen, miten DeBrincat on tästä kaudesta suoriutunut.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL