Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on hurja sopimus! – Suomalainen NHL-tähti jatkaa seuransa riveissä

Detroit Red Wingsin Olli Määttä kirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella vahvan nousun takaisin pudotuspelitaisteluun tehnyt Detroit Red Wings on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Red Wings on kiinnittänyt kesällä käytännössä ilmaiseksi hankkimansa suomalaispuolustajan jatkosopimukseen, joka pitää kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan kaupungissa tulevinakin vuosina.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings on tehnyt kovan jatkosopimuksen. Joukkueen GM Steve Yzerman on kiinnittänyt suomalaispuolustaja Olli Määtän kahden vuoden jatkosopimukseen. Määttä tienaa tuoreella sopimuksellaan yhteensä kuusi miljoonaa dollaria eli kolme miljoonaa dollaria kaudelta.

Urallaan ennen Red Wingsiä Pittsburgh Penguinsia, Chicago Blackhawksia ja Los Angeles Kingsiä edustanut Määttä on nuoresta iästään huolimatta juhlinut jo kahta Stanley Cup -voittoa. Voitot tulivat Penguinsin paidassa kahtena kesänä putkeen eli 2016 ja 2017.

Penguinsista puolustajan matka jatkui Blackhawksin kautta Kingsin riveihin, jossa vuodet eivät olleet yhtä menestyksekkäitä. Tälle kaudelle puolustaja teki vuoden mittaisen sopimuksen Red Wingsin kanssa ja on samalla luonut uuden nahan itselleen maailman parhaassa jääkiekkoliigassa.

Tällä kaudella puolustaja on onnistunut tekemään viisi maalia ja yhteensä 17 tehopistettä 49 otteluun. Määttä on saanut peliaikaa reilut 18 minuuttia otteluun, joka on viidenneksi eniten heti Mo Seiderin, Filip Hronekin, Ben Chiarotin ja Jake Walmanin jälkeen.

Penguinsin entinen ykköskierroksen varaus on urallaan pelannut NHL:ssä 583 ottelua ja iskenyt näissä 153 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL