Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n tulikuuma saksalaistähti ratkaisi trillerin!

Ottawa Senatorsin saksalaissentteri Tim Stutzle.
AOP

NHL:ssä nähtiin mielenkiintoinen taistelu kahden kanadalaisjoukkueen välillä. Mahdollisuutensa pudotuspeleihin menettänyt Ottawa Senators isännöi ottelussa NHL:n läntisen konferenssin Calgary Flamesia. Flames pyrkii vielä tiukasti mukaan pudotuspeleihin, mutta tällä hetkellä tilanne näyttää tukalalta.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators otti makean voiton tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella. Senators kukisti hienon nousun päätteeksi Calgary Flamesin jatkoajalla 4-3 -lukemin ja nosti kauden voittomääränsä jo 25. Senatorsilla ja Flamesilla on saman verran voittoja, mutta Flamesilla 11 jatkoaikatappion myötä pisteitä kahdeksan enemmän kuin Kanadan pääkaupungin joukkueella.

Ottelussa Flames menetti kahden maalin johtonsa päätöserässä. Flames karkasi reilussa 46 minuutissa 3-1 -johtoon, kun Dillon Dube onnistui kahdesti ja Tyler Toffoli kertaalleen maalinteossa. Tämän jälkeen alkoi Senatorsin saksalaistähti Tim Stutzlen show. Stutzle teki kolmannen erän lopulla esityön Drake Bathersonin iskemään 3-2 -kavennusmaaliin ja hetkeä myöhemmin saksalainen syötti Alex DeBrincatin 3-3 -tasoitusmaalin ajassa 58.32.

Jatkoajalle venyneessä ottelussa Stutzle nousi itse ratkaisijaksi, iskemällä voittomaalin jatkoajan toisella minuutilla. Stutzle vietti ottelussa lopulta neljän tehopisteen iltaa, sillä hyökkääjä oli mukana myös Brady Tkachukin 1-0 -maalissa ottelun avauserässä.

Senatorsin maalilla voiton torjui tanskalaismaalivahti Mats Sogaard 34 kopilla. Jakob Markström torjui Flamesin maalilla yhteensä 21 kertaa.

Smithin valmentamalle joukkueelle voitto oli jo viides edelliseen kuuteen otteluun. Flames on hävinnyt kolme edellisestä neljästä ottelustaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL