Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Huippuvireessä oleva New York Rangers jälleen voitokkaana – Kaapo Kakko onnistui jälleen

New York Rangersin Kaapo Kakko
AOP

Kaapo Kakko jatkoi loisteliasta virettään NHL:n runkosarjassa, kun hän jatkoi pisteputkeaan neljän ottelun mittaiseksi ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan. Kakon joukkuetoveri Artemi Panarin niittasi kiekon reppuun peräti neljästi.

Loistavassa vireessä oleva New York Rangers jatkoi hyvää lentoaan voittamalla Carolina Hurricanesin lukemin 6-2. Ottelun ehdoton ykköstähti oli Rangersin venäläishyökkääjä Artemi Panarin, joka teki ottelussa neljä maalia ja luonnollisen hattutempun, eli iski kolme perättäistä maalia.

Suomalaiset olivat ottelussa hyvässä vireessä, kun Carolinalle osuivat niin Jesperi Kotkaniemi sekä Teuvo Teräväinen. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Panarinin näytös ja Rangers karkasi.

Kakko iski ottelussa tyhjiin 5-2 lukemat. Hän jatkoi näin hyvää vaihettaan, sillä edellisessä neljässä ottelussa Kakko on tehnyt tehot 2+3=5. Kakko hilaa tällä hetkellä kauden piste-ennätystään ylöspäin. Tällä kaudella on syntynyt jo 28 pistettä, kun aiempi ennätys oli 23 pistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL