Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

IS ja Expressen: Allsvenskanin Björklöven nappasi kaksi kolmasosaa Sportin ykkösketjusta

Axel Holmström hyökkääjä Björklöven
AOP

Ruotsin Allsvenskanissa käy tiukka taisto kärkipaikoista ja toisena majaileva Björklöven onkin tarttunut Liigassa rämpivän Sportin tarjoamaan pelaajatäkyyn kahden pelaajan osalta.

Ilta-Sanomat ja ruotsalaismedia Expressen kertoivat sunnuntaina, että Liigan Sportin kolmimiehisen ruotsalaisen ykkösketjun jäsentä, Jens Lööke ja Axel Holmström, suuntaavat Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan Björklövenin riveihin.

Kuten jo kerroimme, Sport tiedotti aiemmin sunnuntaina kauppaavansa lukuisia nimimiehiään muualle kesken kauden keventääkseen palkkakulujaan pudotuspelipaikan karattua.

Sekä Löökellä että Holmströmillä on pitkä kokemus kotimaansa sarjoista. Lööke on pelannut yhteensä kuusi kautta Allsvenskania ja SHL:ää ja Holmström kuusi kautta SHL:ää. Kumpikin on pelannut myös Pohjois-Amerikassa AHL:ää.

Miehet ovat kuuluneet Sportin terävimpään kärkeen tällä kaudella. Löökellä on kasassa 37 pelistä tehot 12+17 ja Holmström on nakuttanut tehot 13+27 48 ottelussa.

Kummallakin pelaajalla on voimassa oleva jatkosopimus ensi kaudesta Sportin kanssa, joten siirrot Björklöveniin ovat vain lainasiirtoja.

Lähteet: Ilta-Sanomat ja Expressen

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga