Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Myös SHL:n Rögle kaapi vahvistuksia Sportista

Simon Hjalmarsson hyökkääjä Rögle
AOP

Ruotsin SHL:ssä viimeisistä pudotuspelipaikoista tiukasti taisteleva Rögle osallistuu omalta osaltaan Sportin ryöstökalastukseen nappaamalla puolustaja Valtteri Viljasen ja hyökkääjä Simon Hjalmarssonin Vaasasta.

Liigassa pelaava Sport tiedotti sunnuntaina aloittavansa tyhjennysmyynnin ja SHL:n Rögle iski apajille heti kättelyssä. Seuran urheilujohtaja Chris Abbott kertoo seuran tiedotteessa, että Valtteri Viljasesta odotetaan isoa apua joukkueen takalinjoille.

– Valtteri on kokenut oikea puolustaja, jolla on hyvät hyökkäysvaistot ja kilpailuvaisto, joka vahvistaa meitä takalinjoilla. Odotamme innolla saavamme hänet tervetulleeksi joukkoomme hyvin pian.

Viljanen on myös itse innoissaan siirrostaan Ruotsiin.

– Tuntuu todella mukavalta tulla Rögleen. Odotan todella innolla pelaamista fanien edessä ja uusien joukkuetoverieni tapaamista. Tämä on minulle loistava tilaisuus ja odotan innolla, että pääsen auttamaan joukkuetta, Viljanen sanoo.

Viljanen ehti pelata Sportissa tällä kaudella 48 ottelua tehoin 4+8. Muun ajan yhdeksänkautisesta Liiga-urastaan mies on kiekkoillut Ässissä ja Ilveksessä.

Lisäksi ruotsalaismedia Expressen kertoi, että Sport-hyökkääjä Simon Hjalmarsson seuraa Viljasta Rögleen. Hjalmarsson on kuulunut tällä kaudella Sportin tehomiehiin ja on iskenyt 45 ottelussa 12+30.

Ruotsin-kentiltä Hjalmarssonilla on kokemusta niin SHL:stä kuin Allsvenskanistakin. Tämän lisäksi hän on pelannut Euroopassa KHL:ssä ja ICEHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga