Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ville Husso pysäytti Calgaryn – Detroit tylynä isäntänä

Calgary Flames pysähtyi Detroit Red Wingsin Ville Hussoon.
AOP

NHL:ssä vielä tammikuun alussa pudotuspelipaikoista taistellut Detroit Red Wings otti makean voiton. Red Wings kaatoi kotiyleisönsä edessä tiukasti NHL:n läntisen konferenssin puolella pudotuspelipaikoista taistelevan Calgary Flamesin. Red Wingsin sankariksi nousi tuttu mies, kun suomalaismaalivahti Ville Husso löi luukut kiinni.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings järjesti perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa tylyn esityksen Little Ceasars Arenalla. Red Wings pysäytti kovaa päälle painaneen Calgary Flamesin ja otti kaksi pistettä mukaansa 2-1 -lukemin. Voitto oli joukkueelle 22.

Red Wings nousi ottelussa tappioasemasta voittoon. Blake Coleman vei Flamesin toisen erän lopulla 1-0 -johtoon, mutta Dylan Larkin tasoitti ottelun vielä ylivoimalla ennen päätöserää. Päätöserän kuudennella minuutilla nähtiin ottelun kolmas ja viimeinen osuma, kun tshekkihyökkääjä Filip Zadina iski kautensa ensimmäisellä osumalla Red Wingsin voittoon.

Ville Husso pelasi erinomaisen ottelun kotijoukkueen maalilla torjuen voiton eteen 35 kertaa. Flamesin maalilla Dan Vladar jatkoi vahvoja otteitaan, vaikka voitto jäi tällä kertaa ottamatta. Tshekkimaalivahdille kertyi yhteensä 15 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL