Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalaistähti saa NHL:ssä ylistystä – Tehoili joukkueensa kotivoitossa

Florida Panthersin Eetu Luostarinen.
AOP

NHL:ssä vahvasti viime aikoina esiintynyt Florida Panthers jatkoi vahvoja otteitaan. NHL:n itäisen konferenssin viimeisisitä pudotuspelipaikoista taisteleva Panthers otti jo kolmannen voiton putkeen. Panthers kaatoi NHL:n läntisen konferenssin heittopussina toimivan San Jose Sharksin vahvan esityksen päätteeksi.

Paul Mauricen valmentama Florida Panthers on kääntänyt kolmen ottelun mittaisen tappioputken kolmen ottelun mittaiseksi voittoputkeksi. Panthers kaatoi kotiyleisönsä edessä pitkällä idän kiertueella olevan San Jose Sharksin selvin 4-1 -lukemin. Sharks karkasi ottelussa johtoon, mutta tämän jälkeen kotijoukkue iski neljä perättäistä maalia.

Panthers sai ottelun alla ikäviä uutisia, kun joukkueen kapteeni, suomalaissentteri Aleksander Barkov joutui jättämään pelin väliin vamman takia. Tämä tarkoitti sitä, että vahvaa kautta pelaava Eetu Luostarinen sai paikan joukkueen ykköskentästä Anton Lundellin ja Sam Reinhartin välistä.

Luostarinen toimi loistavasti ykköskentässä, sillä suomalainen syötti kaksi maalia ottelussa. Luostarinen teki esityön Reinhartin iskemään 2-1 -maaliin. Luostarinen syötti myös ensimmäisen Eric Staalin iskemistä maaleista. Staal viimeisteli kaksi alivoimamaalia tyhjiin kolmannen erän lopulla. Reinhart vastasi myös Panthersin 1-1 -maalista toisen erän alussa, johon kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Staal antoi syötön.

– Hän on todella fiksu pelaaja. En tiedä sarjassa kovin montaa pelaajaa, jotka voivat suoraan astua Barkovin paikalle ja täyttää sen. Luostarisen kokonaisvaltainen pelaaminen etenkin hyökkäyspääntaitojen osalta on kehittynyt tämän kauden aikana valtavasti, kehui Reinhart.

Sharksin ainokaisesta vastasi Alexander Barabanov ruotsalaistähti Erik Karlssonin syötöstä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL