Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaiset osuivat Dallasissa – Minnesotalle vain luu käteen

Dallas Starsin Jani Hakanpää osui Minnesota Wildia vastaan.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi ottelua. Jälkimmäinen pelattiin Dallasissa, kun koko NHL:n läntistä konferenssia johtava Dallas Stars isännöi pudotuspelipaikoista tiukasti taistelevaa Minnesota Wildia. Ottelussa maalittoman avauserän jälkeen etenkin kotijoukkue löi painetta kattilaan ja marssi selvään voittoon.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars venytti pisteputkensa jo seitsemään. Stars kaatoi Dean Evasonin valmentaman Minnesota Wildin vahvan toisen erän ansiosta 4-1 -lukemin. Voitto oli Starsille jo toinen putkeen. Ennen NHL:n tähdistötaukoa Stars taipui kolmessa pelissä putkeen jatkoajalla 3-2 -lukemin. Tähdistötauon jälkeen Stars kaatoi ensimmäisessä pelissään Anaheim Ducksin rangaistuslaukauksille venyneessä ottelussa 3-2 -luvuin.

Wild on edellisestä seitsemästä ottelusta voittanut vain kaksi. Nämä voitot ovat tulleet jatkoajalla kotiyleisön edessä Philadelphia Flyersista ja Buffalo Sabresista. Viisi tappiota on tulleet suoraan varsinaisella peliajalla.

Ilman Joel Kivirantaa pelannut Stars aloitti maalinteon toisessa erässä, kun Jamie Benn viimeisteli tuhannen pelin kokemuksella upeasti läpiajosta 1-0 -osuman. Radek Faksa lisäsi reilun viiden minuutin pelin jälkeen johdon kahteen kauden seitsemännellä maalillaan.

Erän puolivälissä suomalaispuolustaja Jani Hakanpää nousi tukemaan hyökkäystä ja ohjasi Roope Hintzin vedon ohi Filip Gustavssonin lisäten johdon jo kolmeen. Hintz niittasi ottelun päätöserässä lopulta loppulukemat 4-1’n tyhjiin kauden 22. maalillaan.

Wildin ainoasta maalista ottelussa vastasi toisessa erässä Joel Eriksson-Ek, joka ohjasi ylivoimalla Kirill Kaprizovin upean syötön tyhjiin ohi voimattoman Jake Oettingerin. Oettinger oli Starsin maalilla jälleen erinomainen torjumalla 38 laukausta. Ruotsalaismaalivahti Gustavsson otti Wildin maalilla 33 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL