Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Junnutähdet johdatti NY Rangersin voittoon! – Kaapo Kakolta huima esityö

Vancouver Canucks taipui New York Rangersille. Chris Kreider iski komean maalin.
AOP

NHL:ssä viime kaudella itäisen konferenssin finaaleihin edennyt New York Rangers on tammi-helmikuussa ollut hurjassa vireessä. Loistavalle vireelle saatiin jatkoa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun joukkue kaatoi Vancouver Canucksin kotiyleisönsä edessä. Rangersin voitossa pääarkkitehdit olivat nuoret runkopelaajat.

Gerard Gallantin valmentama New York Rangers otti komean kotivoiton. Rangers kaatoi Rick Tocchettin valmennukseen siirtyneen Vancouver Canucksin vahvan esityksen päätteeksi 4-3 -lukemin. Voitto oli Rangersille neljäs viiteen edelliseen kamppailuun. Joukkue on nyt viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa, sillä ainut tappio edellisistä kamppailuista on tullut Toronto Maple Leafsin vieraana jatkoajalla. Vuonna 2023 Rangers on jäänyt pisteittä vain kahdesti.

Canucksia vastaan kotijoukkueelta tehokkaalla päällä oli kakkosparin nuori ja huippulupaava puolustaja K’Andre Miller. Miller teki esityön kolmeen ensimmäiseen osumaan. Miller oli merkittävässä roolissa heti 1-0 -maalissa, kun isokokoinen puolustaja käynnisti hyökkäyksen terävällä avaussyötöllä Vincent Trocheckille, joka petasi paikan Chris Kreiderille maalin takakulmalle, josta oli helppo työ niitata peliväline maaliin.

Ottelussa muista Rangersin maaleista vastasivat Mika Zibanejad, Alexis Lafreniere ja Filip Chytil, jonka 2-0 -maaliin Kaapo Kakko teki maalin taustalta upean esityön. Maali oli Chytilille kauden 19. ja maaliputki venyi jo viiteen. Igor Shesterkin otti kotijoukkueen maalilla voiton eteen yhteensä 22 torjuntaa.

Canucksin maalit ottelussa menivät Conor Garlandin, Vasily Podkolzinin ja Elias Petterssonin nimiin. Quinn Hughes syötti ottelussa kaksi joukkueensa kolmesta maalista. Spencer Martin koppasi vieraiden maalilla yhteensä 17 kiekkoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL