Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n sylkykuppi rakentumassa todelliseksi kestomenestyjäksi

Buffalo Sabresin Kyle Clague ja Victor Olofsson juhlivat maalia.
AOP

NHL:n pudotuspeleissä viimeksi 2010-luvun alussa pelannut Buffalo Sabres on oikealla tiellä. Sen on vahvistanut tämän kauden erinomaiset otteet NHL:ssä. Don Granaton valmentama joukkue on vielä helmikuussa taistelussa pudotuspelipaikoista mukana, eikä se ole ollut ihan tavallista. Loistavien sopimusten ansiosta myös tulevaisuus on loistavasti turvattu.

Kevyn Adamsin johtama Buffalo Sabres on menossa todella hyvään suuntaan. Tällä kaudella Don Granaton valmentama joukkue on esittänyt jo todella vahvaa jääkiekkoa, mutta NHL:n pudotuspelit saattaa olla kuitenkin liian iso juttu saavutettavaksi, vaikka mahdollisuudet ovat vielä ja Sabresilla omissa käsissä.

Vaikka pudotuspelejä ei vielä tällä kaudella olisikaan Sabresille tarjolla, niin ensi kaudella se on jo täysin mahdollista. Tiistaina joukkue teki todella merkittävän jatkosopimuksen, kun Sabres teki kanadalaissentteri Dylan Cozensin kanssa seitsemän vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen keskikaistan tärkeimmät pelaajat eli ykkös- ja kakkossentteri on kiinnitetty seuraavaksi seitsemäksi vuodeksi alle 15 miljoonan dollarin kausipalkalla. Esimerkiksi Toronto Maple Leafsissa Auston Matthews ja John Tavares tienaavat reilusti yli 20 miljoonaa yhteensä. Maple Leafsin kaksikko on vielä toistaiseksi parempi kuin Sabresin vastaava.

Sopimusteknisesti Sabresilla on mahtava tilanne, sillä Tage Thompsonin ja Cozensin lisäksi joukkueen hyökkääjistä Alex Tuch, ja Thompsonin rinnalla uuden kevään löytänyt Jeff Skinner ovat kiinni alle 30 miljoonan dollarin kaudelle 2024-25.

Tuolle kaudelle joukkueen tulee tehdä jatkosopimuksia muun muassa Rasmus Dahlinin ja Owen Powerin kanssa, jotka ovat puolustuksen jalokiviä. Samalla kaudella toki NHL:n palkkakatto saattaa olla jo nykyistä reilusti suurempi, joten palkkojen puolesta ei senkään vuoksi tulisi ongelmia.

Puolustuksen luottosoturi Mattias Samuelsson teki jo aiemmin seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen reilun neljän miljoonan dollarin kausipalkalla. Yhdysvaltalaisen sopimus käynnistyy ensi syksynä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL