Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Buffalon päävalmentaja tyytyväinen tähtipelaajansa sopimukseen – ”hänellä on huikea taitotaso…”

Buffalo Sabresin Dylan Cozens teki hurjan jatkosopimuksen organisaation kanssa.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella hurjaa nousua tehnyt Buffalo Sabres kiinnitti tärkeän palasen tulevaisuuttaan. Sabres kiinnitti kanadalaisen junnutähden pitkään, mutta samalla edulliseen jatkosopimukseen. Mikäli pelaaja jatkaa kehittymistään, niin tulevaisuus on todella kirkas Sabresin suhteen.

Buffalo Sabres teki tiistaina todella merkittävän jatkosopimuksen, kun joukkueen kesän 2019 NHL:n varaustilaisuuden ykköskierroksen varaus Dylan Cozens allekirjoitti sopimuksen. Cozens jatkaa joukkueen riveissä seitsemän seuraavaa vuotta, kuten Kiekkofani.com aiemmin uutisoi.

Cozens tulee seuraavien vuosien aikana muodostamaan loistavan kärkisentterikaksikon yhdessä Tage Thompsonin kanssa, joka kirjoitti syksyllä organisaation kanssa vastaavan sopimuksen. Se tarkoittaa sitä, että kärkisentterit ovat kiinni seitsemän seuraavaa vuotta alle 15 miljoonaan dollariin.

Cozensin sopimuksesta erityisen innostunut on joukkueen hyvään vireeseen saanut päävalmentaja Don Granato. Granato kehuu hyökkääjänsä korkeaa taitotasoa.

– Jatkan edelleen saman toistamista, mitä joulukuussa. Hän on todella kilpailuhenkinen. Cozens rakastaa peliä ja on juuri sellainen pelaaja, kun joukkuepelissä tarvitsee olla. Cozens on johtaja kopissa ja luo hyvää henkeä. Hänellä monia eri puolia, mutta hänellä on huikea taitotaso, joka kiinnittää huomion, kehui Granato.

Cozens on tällä kaudella tehnyt NHL:ssä yhteensä 49 pistettä 43 otteluun. Hän on toiseksi tehokkain pelaaja keskiarvollisesti mitattuna kesän 2019 NHL:n varatuista pelaajista. Edellä on vain New Jersey Devilsin riveissä 35 maalia tälle kaudelle laukonut Jack Hughes.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL