Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Erik Karlsson hurjana! – NHL:n dynastiajoukkueen hurja putki poikki

San Jose Sharksin Erik Karlsson Tampa Bay Lightningin turmana.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella yllättävä kamppailu, kun sarjan neljän viime kauden paras joukkue kärsi karmaisevan kotitappion. NHL:n tähdistöottelun jälkeen tylysti Florida Panthersille taipunut Tampa Bay Lightning sai kylmää vettä niskaan toisessa pelissä putkeen. Tällä kertaa joukkue koki ikävän kohtalon NHL:n heittopussi San Jose Sharksia vastaan.

David Quinnin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt San Jose Sharks järjesti NHL-kierroksella melkoisen yllätyksen. Sharks nousi Tampa Bay Lightningin vieraana kahden maalin takaa voittoon, kun joukkue oli vahvempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin. Sharksin voitto katkaisi Lightningin yli 1,5 kuukautta kestäneen kotivoittojen putken.

Lightningin turmaksi muodostuivat Erik Karlsson ja Timo Meier. Meier iski ottelussa voittomaalin tyhjiin Karlssonin syötöstä jatkoajalla. Meier teki ottelussa kaikkiaan tehot 2+1 ja Karlsson 1+2.

Karlsson lämäsi avauserässä ylivoimalla 1-1 -tasoituksen ja Meier teki toisessa erässä ylivoimalla 3-2 -kavennuksen aivan Brian Elliottin vartioiman maalin lähietäisyydeltä. Sharksin kolmas maali merkittiin lopulta Jonah Gadjovichin nimiin kolmannen erän alussa.

Lightningilta maalinteossa onnistuivat Ross Colton ja Brayden Point. Point iski ottelussa kaksi maalia nostaen koko kauden saldonsa 31 osumaan. Lightning teki kaikki maalinsa avauserässä Kaapo Kähkösen taakse.

Point teki toisessa erässä loistavan esityön Steven Stamkosille, joka naulasi pelin jo 4-2’n, mutta maali hylättiin paitsiona. Kanadalaissentteri Pointista tuli Lightningin seurahistorian viides pelaaja, joka on tehnyt vähintään kolmella kaudella yli 30 maalia.

Elliott torjui Lightningin maalilla yhteensä 18 laukausta. Kauden seitsemännen voittonsa torjuneelle Kähköselle koppeja kertyi 34.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL