Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Roope Hintz osui! – Anaheimilta vahva nousu

Dallas Starsin Roope Hintz juhlii maalia.
AOP

NHL palasi tähdistöottelutauoltaan mielenkiintoisella kierroksella. NHL:n läntistä konferenssia johtava Dallas Stars isännöi Anaheim Ducksia ottelussa, jossa joukkueen kapteeni Jamie Bennille tuli tuhat NHL:n runkosarjaottelua täyteen. Otteluun kotijoukkue sai vahvan alun, mutta lopulta ratkaisua voittajalle haettiin pitkän kaavan kautta.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars nappasi arvokkaat pisteet tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatusta NHL-ottelusta. Stars kaatoi kotiyleisönsä edessä rangaistuslaukauksiin asti venyneen ottelun Anaheim Ducksia vastaan 3-2 -lukemin. Stars on ollut tällä kaudella todella heikko joukkue jatkoajalle venyneissä otteluissa, mutta tällä kertaa ottelu kääntyi vihreäpaitaisen joukkueen nimiin.

Ottelun varsinaisella peliajalla Stars karkasi 2-0 -johtoon, kun Roope Hintz ja Nils Lundkvist onnistuivat maalinteossa. Kesällä Starsiin hankittu Lundkvist puttasi takakulmalta hienon nousun jälkeen kiekon tyhjiin ja Hintz ohjasi kauden 21.  maalinsa maalin edestä John Gibsonin ohi, joka otti Ducksin maalilla useita upeita torjuntoja. Yhdysvaltalaiselle kertyi yhteensä 39 torjuntaa.

Ducksin maaleista päätöserän loppupuolella vastasivat Jakob Silfverberg ja Adam Henrique. Silfverberg ohjasi erän puolivälissä ylivoimalla Kevin Shattenkirkin vedon ohi Jake Oettingerin ja Henrique painoi kiekonriiston jälkeen reilu minuutti myöhemmin pelin tasoihin terävällä rannelaukauksella. Oettinger torjui ottelussa Starsin maalilla 32 kertaa.

Jatkoaika ei tuonut ratkaisua, vaikka Ducks pääsi Jamie Bennin istuttua jäähyllä yrittämään ylivoimalla voittomaalia. Lopulta rangaistuslaukauskilpailussa Tyler Seguin ja Jason Robertson onnistuivat kotijoukkueelta, kun Ducksilta onnistui vain Mason McTavish, niin pisteet jäivät Dallasiin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL