Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n kestomenestyjä hyvässä tilanteessa! – ”runko vahvasti kiinni…”

NY Islanders sai syytä juhliin.
AOP

NHL:ssä viime viikolla kovan siirron tehnyt New York Islanders on kuulunut pitkään NHL:n kestomenestyjiin. Viime kaudella loukkaantumiset ja alkukauden pitkä vierasputki romahdutti joukkueen kauden, mutta tällä kaudella pudotuspelit ovat jälleen todennäköiset. Joukkue on NHL:n mittapuulla todella kokenut ja nykyisellä rungolla on pari seuraavaa vuotta vielä aikaa voittaa Stanley Cup. Tämän jälkeen alkaa uusi aika.

New York Islandersia on rakennettu nykyiseen muottiinsa jo pitkään. Nyt joukkueessa on tilanne todella hyvä. Vaikka joukkueen johtavat pelaajat ovatkin jo 30 ikävuoden paremmalla puolella, niin organisaation runko on rakennettu todella laadukkaaksi.

Ensi kaudesta joukkueella alkaa kahdeksan vuoden mittaiset sopimuksen kahden kärkisentterin eli Mathew Barzalin sekä Bo Horvatin kanssa. Horvat siirtyi joukkueeseen vasta viime viikolla eikä ole vielä pelannut peliäkään uudessa organisaatiossa, mutta tulee olemaan merkittävä palanen koko joukkuetta kokonaisvaltaisella pelaamisellaan.

Ensi kaudeksi joukkueella on sopimuksissa kiinni yksi maalivahti, neljä johtavaa puolustajaa ja käytännössä koko hyökkäys. Hyökkäys kaipaisi käytännössä yhteä laadukasta laitahyökkääjää lisää, jotta menestymisikkuna aukeisi kunnolla Stanley Cupiin. Ensi kaudeksi palkkoja on sidottu 77,7 miljoonan dollarin edestä, kun palkkakatto tulee olemaan noin 83,5 – 86 miljoonan dollarin luokkaa.

Tähän kauteen sopimus päättyy vain kakkosmaalivahti Semyon Varlamovilla, puolustaja Scott Mayfieldilla ja laitahyökkääjä Zach Parisella, joka pelaa jo tällä hetkellä 750 tuhannen dollarin minimisopimuksella. Mayfield tulee tarvitsemaan valtavan palkankorotuksen, jota Islandersin ei kannata maksaa, sillä puolustuksen kärkiparit ovat jo täynnä.

Rajoitetuista vapaista agenteista puolustajalupaus Samuel Bolduc ja hyökkääjä Oliver Wahlstrom tarvitsevat jatkosopimukset. Urallaan 161 ottelua NHL:ssä pelannut ja 32 maalia tehnyt Wahlstrom ei tule 2,5 miljoonaa dollaria enempää kaudesta saamaan, ja Bolduc vielä reilusti vähemmän, joten nämäkään sopimukset eivät ole ongelmia.

Mikäli Islanders haluaa vahvistaa hyökkäyksen kärkeään, niin pitkäaikaisesta hyökkääjästä eli Josh Baileysta tulee päästä eroon Bailey tienaa ensi kaudesta 3,5 miljoonaa dollaria, joten se toisi hieman pelivaraa lisää joukkueelle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL