Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Kuka on Liigan tehokkain puolustaja? – ”hyviä vaihtoehtoja…”

Thomas Gregoire juhlii Rauman Lukon maalia.
AOP

Liigan runkosarjaa on jäljellä enää vain neljännes. Joillain joukkueilla on jäljellä enää reilut kymmenen ottelua, joten taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista käy jännittävänä. Tällä kaudella monet Liiga-puolustajat ovat nostaneet tehokkaasti päätään ja näin puolustajien pistepörssin voitosta käydään kovaa taistelua. Jäljellä on neljä potentiaalista nimeä, jotka voivat viedä kyseisen tittelin nimiinsä.

Liigan runkosarjasta on nyt takana noin kolme neljännestä. Runkosarjan voitosta tullaan vielä käymään kovaa taistelua Rauman Lukon ja Tampereen seurojen välillä. Samanlainen taistelu nähdään myös Liigan puolustajien pistepörssin voitosta. Puolustajien pistepörssin voittoon on tarjolla hyviä vaihtoehtoja neljä kappaletta.

Tällä hetkellä puolustajien pistepörssin kärjessä on paluun Eurooppaan tehnyt Sami Niku, joka on JYP:n paidassa iskenyt tällä kaudella yhdeksän maalia ja yhteensä 37 tehopistettä. Toisena kyseisellä listalla on Rauman Lukon tehokkain pistemies, kanadalaispuolustaja Thomas Gregoire. Kolmantena jatkosopimuksen aiemmin tällä kaudella Tampereen Ilveksen kanssa tehnyt Les Lancaster. Neljäs on tällä hetkellä Tampereen Tapparan ylivoiman puolustaja Valtteri Kemiläinen.

Gregoire on Nikua yhden pisteen perässä, mutta on tehnyt eniten maaleja kärkinelikosta. Kanadalaisella on koossa kymmenen täysosumaa. Kolmantena olevalla Lancasterilla on kasassa 33 pistettä, joten kärkeen nousu vaatii hurjaa loppukautta Ilveksen tähtipelaajalta. Kemiläinen jakaa kolmatta sijaa Lancasterin kanssa, mutta on tehnyt vain seitsemän maalia, kun Lancasterilla on kasassa yhdeksän täysosumaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga