Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Nyt on kova tilasto! – NHL-tähti noussee hurjaan kerhoon

Brayden Pointin sopimus Lightningin kanssa kestää seuraavat yhdeksän vuotta.
AOP

NHL:n kestomenestyjä Tampa Bay Lightning on tällä kaudella lähellä tehdä jotain sellaista, mitä ei 2000-luvulla olla nähty. Lightning saattaa edetä neljättä kertaa putkeen NHL:n Stanley Cup -finaaleihin. Kolmelta edelliseltä kaudelta Lightningilla on taskussaan kaksi Stanley Cupia ja viime kevään finaalitappio Colorado Avalanchelle. Lightningin menetyksen taustalla on erinomaiset pelaajat.

Jon Cooperin valmentama Tampa Bay Lightning on ollut viimeiset neljä kautta NHL:n parhaimpia joukkuetta. Viimeisen neljän kauden aikana joukkue on saavuttanut kolmesti paikan Stanley Cup -finaaleissa, eli itäisen konferenssin mestaruus on kolmesti päätynyt Floridan länsirannikolle.

Kauden 2018-19 aikana Lightning oli ylivoimaisesti paras joukkue runkosarjassa, mutta lähtö tuli heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Columbus Blue Jackets oli suoraan neljässä ottelussa vahvempi.

Lightningin syömähampaat ovat löytyneet niin hyökkäyksestä kuin peräpäästäkin. Maalivahti Andrei Vasilevskiy on ollut koko uransa yksi sarjan parhaita maalivahteja ja ruotsalaispuolustaja Victor Hedman on yksi historian parhaista puolustajista, mitä NHL on nähnyt. Hyökkäyksessä Steven Stamkos oli 2010-luvun alussa Lightningin tärkein pelaaja, mutta sittemmin loukkaantumiset ovat haitanneet kanadalaisen uraa. Hyökkäyksessä ykköstykkien paikat ovat menneet Nikita Kucheroville ja Brayden Pointille.

Point on noussut joukkueen selväksi ykkössentteriksi ja on toteuttanut korkealla tasolla. Point varatiin NHL:n kesän 2014 varaustilaisuudessa vasta kolmannella kierroksella. Point debytoi NHL:ssä kaudella 2016-17 20-vuotiaana ja teki heti 40 pistettä 68 otteluun. Kolmannella kaudella Point hätyytteli sadan pisteen rajaa, kun 79 otteluun kertyi 41 maalia ja yhteensä 92 tehopistettä. Maaleistaan 20 Point viimeisteli ylivoimalla.

Tällä hetkellä Point pelaa uransa lähes parasta kauttaan pisteiden valossa, kun kasassa on 29 maalia ja yhteensä 54 tehopistettä 48 otteluun. Point on siis yhden maalin päässä 30 maalin kaudesta, joka olisi hyökkääjän uran kolmas. Tähän ovat aiemmin Lightningissa pystyneet Kucherov, Stamkos, Martin St. Louis ja Vincent Lecavalier.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL