Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n takavuosien pistetykki saavuttaa hurjan rajapyykin!

Dallas Starsin Jamie Benn saa tuhat ottelua täyteen.
AOP

NHL:ssä tähdistötauko on takana ja sarja palaa normaaliin päiväjärjestykseen kuuden ottelun voimin. Dallasissa NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkue Stars isännöi Anaheim Ducksia. Ottelussa on juhlallisuuksia ennen avauskiekon pudottamista, sillä kotijoukkueen kapteeni saavuttaa merkittävän merkkipaalun urallaan.

Dallas Starsin pitkäaikainen kapteeni, kanadalaishyökkääjä Jamie Benn saavuttaa hurjan rajapyykin yön NHL-kierroksella. Stars kohtaa ensimmäisessä ottelussaan NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen Anaheim Ducksin, kun Bennille tulee täyteen tuhat ottelua NHL-uransa osalta.

999 otteluun Benn on tehnyt 813 tehopistettä ja näistä 348 on maaleja. Parhaalla NHL-kaudellaan hyökkääjä on takonut yhteensä 41 maalia 82 otteluun. Samaisella kaudella 2015-16 Benn teki uransa kovimmat pisteet, kun hyökkääjälle kertyi 89 tehopistettä. Tuolla kaudella Stars eteni pudotuspeleissä toiselle kierrokselle, mutta taipui St. Louis Bluesille toisella kierroksella seitsemässä ottelussa.

NHL:n pistepörssin Benn on voittanut kaudella 2014-15. Tuolloin Benn takoi runkosarjan viimeiseen kamppailuun tehot 3+1 ja nousi Sidney Crosbyn sekä John Tavaresin ohi ykköseksi 87 tehopisteellä. Kolmessa kauden viimeisessä runkosarjan ottelussa hyökkääjä teki yhteensä tehot 5+5.

Tällä kaudella Benn on noussut takaisin lähelle parasta tasoaan. 51 otteluun hyökkääjä on tehnyt 44 tehopistettä. Viimeksi kanadalainen on rikkonut 50 tehopisteen rajan kaudella 2018-19.

34 vuotta heinäkuussa täyttävä kanadalaishyökkääjä on Starsin viidennen kierroksen varaus kesän 2007 NHL:n varaustilaisuudesta. Brittiläisen Kolumbian provinssin Victorian kaupungista kotoisin oleva Benn varattiin numerolla 129. 188 senttinen voimahyökkääjä valui NHL:n varaustilaisuudessa myöhäisille kierroksille, sillä hän oli hyvin pienikokoinen pelaaja vielä junioriliigassa.

Benn pelasi Kanadan junioriliigassa WHL:ää Kelowna Rocketsin riveissä 18 ja 19-vuotiaana yhteensä 107 ottelua ja teki näissä 147 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL