Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n viikon tähdet on valittu! – tuttuja nimiä listalla

Florida Panthersin Matthew Tkachuk loukkaantui.
AOP

NHL:n menneen peliviikon osalta tähdet on jälleen valittu. NHL:n viikon tähdistöön nousi jälleen tuttuja nimiä, kun kärkijoukkueiden tähtipelaajat olivat loistossaan. Ykköstähti meni NHL:n tähdistöviikonloppua isännöineen joukkueen riveihin.

NHL:n viime viikon ykköstähdeksi on valittu Florida Panthersin voimahyökkääjä Matthew Tkachuk. Kakkostähti meni Detroit Red Wingsin ykkössentteri Dylan Larkinille ja kolmostähti NHL:n mestarisuosikki Toronto Maple Leafsin Mitch Marnerille.

Tkachuk valittiin viikon ykköstähdeksi, sillä hyökkääjä teki tähdistöottelun 3vs3 -turnauksessa kahteen peliin seitsemän tehopistettä. Yhdysvaltalainen iski kahteen otteluun neljä maalia ja antoi kolme syöttöpistettä, kun Atlantin divisioona vei turnauksen voiton. Loppuottelussa Keskisen divisioonan joukkuetta vastaan Tkachuk teki 1+1 tehot. Kesällä kahdeksan vuotisen sopimuksen Panthersin kanssa tehnyt hyökkääjä on tällä kaudella tehnyt yhteensä 66 tehopistettä.

Kakkostähdeksi valittu Larkin on tällä kaudella tehnyt 43 tehopistettä 47 otteluun ja johtaa ylivoimaisesti joukkueen sisäistä pistepörssiä. Atlantin divisioonan joukkuetta edustanut Larkin teki tähdistöviikonloppuna 5+1 tehot kahteen peliin.

Maple Leafsin paidassa tällä kaudella 52 otteluun tehnyt 60 pistettä, jolla on koko sarjan pistepörssin sijalla 14. Tähdistöottelun turnaukseen Atlantin divisioonan paidassa hyökkääjä teki kahteen peliin tehot 0+6, mikä on 3vs3 -formaatilla pelattavan turnauksen ennätys.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL