Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-tähti innoissaan uudesta ketjukaverista! – ”emme ole hetkeen…”

New York Islandersin ykköstykki Mathew Barzal.
AOP

NHL:ssä nähtiin viime viikolla todella mielenkiintoinen pelaajakauppa, kun viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt New York Islanders hankki uuden keskushyökkääjän. Islanders hankki NHL:n pelaajamarkkinoilla todella tavoitellun pelaajan riveihinsä ja iski heti perään jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjälle. Hyökkääjä nähdään ensi kertaa tositoimissa keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

New York Islanders hankki viime viikolla kanadalaissentteri Bo Horvatin riveihinsä, kuten Kiekkofani.com uutisoi. Sunnuntaina Horvat teki organisaation kanssa odotetun jatkosopimuksen, jonka arvo on lähes 70 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Ensimmäisissä harjoituksissa NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen Horvat on ottanut joukkueesta ykkössentterin paikan. Horvat tunnetaan loistavana aloittajana, kun taas Islandersin huippuhyökkääjä Mathew Barzal on ollut tällä kaudella valitettavan heikko aloitusympyrässä. Barzal on voittanut vain reilut 30 prosenttia aloituksistaan, kun taas joukkueen muut sentterit kuten Jean-Gabriel Pageau ja Brock Nelson ovat reilusti yli 50 prosentin.

Islandersin ykköskenttä muodostuu jatkossa Horvatista keskellä, Barzalista oikeassa laidassa ja Josh Baileysta vasemmassa laidassa. Kapteeni Anders Lee pelaa yhdessä Nelsonin ja Kyle Palmierin kanssa kakkoskentässä.

Horvatin saapuminen joukkueeseen toi Barzalille hymyn huulille, vaikka hänen hyvä ystävänsä Anthony Beauvillier siirtyikin toiseen suuntaan.

– Emme ole hetkeen olleet näin innostuneita tulevista peleistä. Tästä tulee hienoa!

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL