Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nämä joukkueet ovat ulkona NHL:n pudotuspelitaistoista! – ”täysin selvä asia…”

St. Louis Bluesin Nikita Alexandrov osui Winnipeg Jetsiä vastaan.
AOP

NHL:n runkosarja jatkuu Suomen aikaa tiistain vastaisena yönä. Luvassa on tiukka kuuden ottelun kierros, eli 12 joukkuetta ovat kaukalossa. Kierroksella on luvassa monta hienoa vääntöä, mutta kun NHL:n runkosarjaa on jäljellä vielä noin 30 ottelua, niin monilla ei ole enää pudotuspelipaikkojen suhteen panosta.

NHL:ssä käynnistyy maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa viimeinen puristus runkosarjan suhteen. NHL:n siirtojen takarajaan on tällä hetkellä matkaa reilut kolme viikkoa. Maaliskuun 3. päivänä olevalla siirtorajalla NHL:n pudotuspeleissä menestymistä tavoittelevat joukkueet pyrkivät vielä vahvistumaan.

Tuona päivänä NHL:n pudotuspeleistä varmuudella ulos jäävät joukkueet kauppaavat pelaajiaan parempiin joukkueisiin vaihdossa esimerkiksi varausvuoroihin joilla rakennetaan tulevaisuutta kirkkaammaksi.

NHL:n itäisen konferenssin puolella täysin selvä asia on se, että Columbus Blue Jackets, Philadelphia Flyers, Detroit Red Wings ja Ottawa Senators eivät enää pudotuspelipaikoista pelaa.

Itäisen konferenssin puolella on jo käytännössä viisi varmaa pudotuspelijoukkuetta. Atlantin divisioonasta suoraan jatkoon menevät Boston Bruins, Toronto Maple Leafs ja Tampa Bay Lightning. Lightningin ero neljäntenä olevaan Buffalo Sabresiin on yhdeksän pistettä, mutta Jon Cooperin valmentamalla joukkueella on kaksi peliä vähemmän pelattuna.

Metropolien divisioonasta kaksi kärkijoukkuetta ovat varmuudella menossa pudotuspeleihin, kun divisioonan kärjessä Carolina Hurricanes on kahdeksan pisteen etumatkalla kakkosena olevaan New Jersey Devilsiin. Devils on kuusi pistettä New York Rangersin edellä, joka pitää kolmatta sijaa hallussaan.

Rangers joutuukin runkosarjan lopulla pelaamaan vielä ihan tosissaan, jotta paikka pudotuspeleissä irtoaa. Eroa tällä hetkellä konferenssissa yhdeksäntenä olevaan joukkueeseen eli Pittsburgh Penguinsiin on nyt viisi pistettä ja joukkueilla on saman verran pelejä pelattuna. Rangersin ja Penguinsin välissä on Washington Capitals, joka on kaksi pistettä Rangersin takana, mutta Capitalsilla on neljä peliä enemmän pelattuna kuin Rangersilla ja Penguinsilla.

Villi kortti -paikoista pudotuspeleihin käyvät taistelua siis Sabres, Rangers, Penguins, Capitals, New York Islanders ja Florida Panthers. Panthersille ja Sabresille villi kortti -paikat ovat ainoat mahdollisuudet pudotuspeleihin. Islanders, Rangers, Penguins ja Capitals voivat mennä pudotuspeleihin vielä divisioonan kolmanneltakin sijalta.

Läntisessä konferenssissa kahden kerroksen väkeä

NHL:n läntinen konferenssi on selvemmässä tilanteessa kuin itäinen konferenssi. Konferenssin voittaja tai divisioonien voittajat ovat vielä täysin kiven alla, mutta pudotuspelien ulkopuolelle laskettavia joukkueita on jo helppo nimetä. Nämä ovat Tyynenmeren divisioonasta Vancouver Canucks, San Jose Sharks ja Anaheim Ducks. Keskisestä divisioonasta St. Louis Blues, Arizona Coyotes ja Chicago Blackhawks jäävät myös varmuudella ulos.

Jäljelle jää siis kymmenen joukkuetta, jotka vielä taistelevat pudotuspelipaikoista. Keskisen divisioonan kärkijoukkueet Dallas Stars ja Winnipeg Jets ovat varmoja pudotuspelijoukkueita. Minnesota Wild ja Colorado Avalanche taistelevat kolmannesta sijasta. Nashville Predatorsilla on vielä mahdollisuus villi kortti -paikan kautta pudotuspeleihin, mutta kolmanteen sijaan voi tekemistä olla liikaa, vaikka piste-ero Wildiin onkin vain neljä pistettä.

Tyynenmeren divisioonassa kärkipaikoista taistelevat tällä hetkellä Seattle Kraken ja Los Angeles Kings. Alkukaudesta erittäin hyvin pelannut Vegas Golden Knights on pelannut Mark Stonen loukkaannuttua todella heikosti. Bruce Cassidyn joukkue on valahtanut kärkipaikalta kolmanneksi ja takana verta haistelee Edmonton Oilers sekä ailahteleva Calgary Flames.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL