Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Liigassa nähtiin maalijuhlat! – hallitseva Suomen mestari sai karvasta kalkkia

Rauman Lukko juhlii maalia.
AOP

Liigassa pelattiin maanantaina vain yksi ottelu. Tämä ottelu oli runkosarjan lopun kannalta todella merkittävä, sillä ottelussa kohtasivat sarjan kaksi edellistä mestaria ja tämän kauden kärkijoukkueet. Hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara isännöi kevään 2021 mestaria Rauman Lukkoa. Ottelun panokset olivat suuret runkosarjan voiton kannalta.

Liigan maanantain ainoassa ottelussa Marko Virtasen valmentama Rauman Lukko haki tärkeät kolme pistettä Tampereelta. Lukko kaatoi vieraskaukalossa Jussi Tapolan valmentaman Tampereen Tapparan selvin 5-2 -lukemin ja kasvatti johdon 11 pisteeseen sarjan kärjessä. Tapparalla on kolme peliä edelleenkin vähemmän pelattuna kuin Lukolla, mutta nyt Tappara ei voi enää rästipelejään voittamalla nousta sarjassa kärkeen. Joukkueilla on vielä yksi keskinäinen ottelu tällä kaudella runkosarjassa jäljellä.

Lukon sankariksi ottelussa nousi voittomaalin toisessa erässä rangaistuslaukauksesta tehnyt Josh Kestner. Yhdysvaltalaistykki iski ottelussa lopulta kaksi maalia, kun Kestner iski 4-2 -lukemat tyhjiin. Joukkueen huippusentteri Julius Mattila iski ottelussa 1+1 tehot. Linus Nyman syötti kaksi joukkueensa maaleista, jotka syntyivät avauserässä Anrei Hakulisen ja Thomas Gregoiren toimesta. Hakulinen iski 1+1 tehot. Artem Zagidullin torjui voiton eteen vieraiden maalilla yhteensä 19 kertaa.

Kotijoukkueen maalit syntyivät ylivoimalla toisen erän alussa ja kolmannen erän lopussa. Jori Lehterä iski pelin 1-2 -kavennusmaalin toisen erän ensimmäisellä minuutilla ja Joni Tuulola toi kirvesrinnat peliin mukaan kolmannen erän lopun maalillaan. Tuulola iski 2-3 -kavennuksen viiden minuutin ylivoiman aikana, jonka puolustaja Tarmo Reunanen sai päähän kohdistuneesta taklauksesta. Christian Heljanko torjui Tapparan maalilla yhteensä 11 laukausta.

Liiga jatkuu keskiviikkona täydellä kierroksella.

Liigan keskiviikon kierroksen ottelut

18.30 HPK vs. HIFK
18.30 Jukurit vs. TPS
18.30 JYP vs. SaiPa
18.30 KalPa vs. Ilves
18.30 KooKoo vs. Lukko
18.30 Kärpät vs. Sport
18.30 Tappara vs. Ässät

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga